• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Pobjeda za samopouzdanje

Autor mondo.ba

Selektor BiH Safet Sušić zadovoljan igrom i pobjedom "zmajeva" protiv Obale Slonovače, koja će im mnogo značiti zbog samopouzdanja.

Selekcija BiH u noći između petka i subotu golovima Edina Džeke savladala je Obalu Slonovače 2:1 u prijateljskom meču odigranom u američkom Sent Luisu.

Poslije prilično loših izdanja “zmajeva” u prijateljskim mečevima sa Argentinom i Egiptom, selektor Safet Sušić sada je imao razloga za zadovoljstvo.

“Zadovoljan sam, pobjeda će nam dobro doći za samopouzdanje. Igrači su svakako u dobrom raspoloženju, ali ovaj trijumf dodatno će popraviti atmosferu unutar tima. Odigrali smo jako dobru utakmicu. U prvom poluvremenu smo igrali u visokom ritmu i malo je i logično da smo u drugom poluvremenu počeli malo padati. Bez obzira na to što su najbolje igrače držali na klupi, Obala Slonovače je svejedno bila dobar protivnik”, rekao je Sušić, prenosi “Dnevni avaz”.

Navijače BiH zabrinulo je nekoliko povreda reprezentativaca, ali Sušić je rekao da nijedna od njih nije zabrinjavajuća, te da su sve posljedice udaraca i jakih duela, a ne slabe pripremljenosti.

Reprezentacija BiH danas će otputovati u Čikago, gdje ih 4. juna čeka nova pripremna utakmica, protiv selekcije Meksika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC