• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović dobio trenersku profi licencu

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Vinko Marinović odbranio diplomski rad i stekao UEFA profi licencu na seminaru koji je organizovao FSBiH.

 Marinović dobio trenersku profi licencu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Marinović je odbranio rad na temu "Analiza rada menadžmenta, organizacija stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu belgijskog Fudbalskog kluba Gent" i stekao zvanje trenera sa UEFA pro licencom.

Aktuelni šef stručnog štaba banjalučkog borca sada i formalno može da vodi klub u Premijer ligi BiH kao trener.

"Radostan sam zbog činjenice da sam nakon višegodišnjih seminara i pohađanja stekao zvanje koje sam krunisao diplomskim radom napisanim iz iskustava iz Belgije, zemlje u kojoj sam dugo godina igrao. Sada u potpunosti mogu da se posvetim trenerskom pozivu. Sa mnom, istog dana, uspješno je diplomski odbranio i samim tim položio zvanje trenera sa UEFA pro licencom i Danimir Milkanović iz Borda koji je takođe bio briljantan", rekao je Marinović, prenosi "Sportski žurnal".

Komisijom pred kojom je polagao Marinović predsjedavao je profesor Munir Talović, a pored njega tu su još bili: Mirsad Fazlagić, Rade Matić, Mehmed Baždarević, Drago Mišo Smajlović i Murat Jaha.

Marinović je preuzeo Borac u proljećnom dijelu sezone poslije odlaska Dragana Jovića u Angolu, a da li će ostati na klupi Banjalučana još nije sigurno.

"Još ništa zvanično nismo dogovorili, a razgovarali smo i približili stavove. Sada nemam nikakvih barijera da radim u Premijer ligi BiH. Mlad sam stručnjak i ispred mene su mnogi trenerski izazovi, da li u Borcu ili nekom drugom klubu. Odlučio sam da se posvetim trenerskom pozivu i vjerujem da ću imati uspjeha kao i igrač", dodao je Marinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC