• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" se pripremaju za Meksiko

Autor mondo.ba

Reprezentativci BiH odradili trening na stadionu "Soldžr Fild" u Čikagu, gdje će u noći između utorka i srijede protiv Meksika imati generalnu probu pred start Mundijala.

Prije treninga, na redovnoj pres konferenciji selektor Safet Sušić podsjetio je na negativan učinak u dosadašnjim utakmicama protiv "sombrerosa".

"Dva puta smo igrali protiv Meksika i oba puta izgubili. Znam da imaju dobar tim i tešku grupu i želim im puno uspjeha", rekao je Sušić i dodao:

"Od igrača ću tražiti isti odnos i da se ponašaju kao na utakmici sa Obalom Slonovače. Svi su svjesni da oni koji odigraju dobro imaju šansu da počnu protiv Argetine. Iako je ovo prijateljska utakmica ubijeđen sam da će biti dosta navijača oba tima i bitno je da utakmica bude dobra", prenio je Sušićeve riječi zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH.

Pape je još jednom ponovio da je Argentina prvi favorit grupe F, ali i dodao da "zmajevi" u Brazil ne putuju kao turisti.

"Argentina će vjerovatno biti prva u grupi. Mi ćemo igrati za drugo mjesto, imamo dobru ekipu i vjerujemo da možemo proći u drugi krug. Ponosni smo na ono što smo učinili i cilj nam je da pokažemo svima da nismo slučajno ovdje", poručio je Sušić.

Utakmica sa Meksikom na programu je u noći između utorka i srijede u 3.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC