• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko hoće u Milan, Volfsburg ga ne pušta

Fudbaler Volfsburga Edin Džeko izjavio je da bi želio da pređe u Milan, ali uprava njemačkog šampiona ne namjerava da mu ispuni ovu želju.

 Džeko hoće u Milan, Volfsburg ga ne pušta Izvor: MONDO

Italijanski mediji naveli su da bi reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko trebalo da bude prvo pojačanje Milana posle odlaska Brazilca Kake u Real iz Madrida.

Generalni menadžer Milana Adrijano Galijani potvrdio je da je klub zainteresovan za napadača Volfsburga, a mediji spekulišu i da je uspio da se dogovori oko ličnih uslova sa 23-godišnjim Džekom.

"Prošla sezona je bila sjajna, ali imam 23 godine. Želim da napredujem i potvrdim svoj kvalitet u nekom drugom klubu, poslije osvojene titule u Njemačkoj. Oduvijek sam sanjao da zaigram za Milan. Rosoneri i Real Madrid su pravili istoriju fudbala", smatra Džeko.

San momka koji je karijeru počeo karijeru u sarajevskom Željezničaru, prema najavama čelnika kluba iz “grada Folksvagena”, ipak se neće ostvariti.

Sportski direktor Volfsburga Jirgen Marbah poslao je jasnu poruku “rosonerima” da ne žele da se odreknu napadača koji je sa 26 golova na 32 utakmice bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje prve titule u Bundes ligi.

“Džeko nije na prodaju. Ne želimo da ga prodamo i ne namjeravamo uopšte da pregovaramo sa Milanom”, rekao je Marbah njemačkoj agenciji DPA.

Da ovo nisu samo prazne prijetnje kako bi se Džeki povisila cijena potvrđuuju i njegove riječi tokom nedavnog okupljanja reprezentacije BiH u Kanu, gdje je ekipa Miroslava Ćire Blaževića u utorak odigrala prijeteljski meč sa Omanom (2:1).

„Za sada sam još uvijek igrač Volfsburga. U narednih nekoliko dana će se znati više o svemu. Jedno je sigurno - Volfsburg me neće pustiti tako lako“, rekao je Džeko.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC