• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović u Barsi, ako Eto ode u Inter

Fudbaler Intera Zlatan Ibrahimović odlazi u Barselonu, ukoliko Kamerunac Samjuel Eto pristane da pređe u milanski klub, prenijeli su španski mediji.

 Ibrahimović u Barsi, ako Eto ode u Inter Izvor: MONDO

Španski list "El Mundo Deportivo" naveo je da su se čelnici Intera i Barselone dogovorili oko uslova za transfer Ibrahimovića u Italiju.

Katalonski klub bi, prema izvoru lista, uz pristanak Etoa da pređe na Đuzepe Meacu, trebalo da plati 10 miliona evra za najboljeg strijelca prošle sezone u Seriji A.

Predsjednik Intera Masimo Morati je prošle nedjelje izjavio da za švedskog internacionalca traži 40 miliona evra, ali čini se da je popustio zbog mogućnosti da Kamerunac pređe u Inter.

Ibrahimović bi želio da pređe u Barselonu, jer vjeruje da bi sa tom ekipom imao veće šanse da osvoji Ligu šampiona, navodi španski list.

Predstavnici kamerunskog reprezentativca su u ponedjeljak razgovarali sa čelnicima Barselone, ali nisu uspjeli da se dogovore ni o produženju ugovora, ali ni o mogućem odlasku iz kluba.

Trener Barselone Pep Gvardiola je prošlog ljeta dozvolio Etou, ali i Deku i Ronaldinju da napuste klub, ali je Kamerunac ove sezone odigrao odlično i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje "duple krune" u španskom prvenstvu, ali i Lige šampiona.

Španski mediji su iznenađeni zalaganjem čelnika Barselone, pošto u dosadašnjem dijelu prelaznog roka nijedan fudbaler nije stigao na Kamp Nou.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC