• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloboda ostaje bez Premijer lige BiH?

Autor mondo.ba

Tuzlanska Sloboda se osvajanjem šampionata Federacije Bosne i Hercegovine vratila u Premijer ligu, ali njen nastup u eliti se nalazi pod upitnikom zbog nedobijanja licence.

Tuzlaci imaju rok do 10. juna da isposluju licencu za nastup u elitnom društvu, što nije nimalo lagan posao.

"Proces dobijanja licence za Premijer ligu BiH uveliko je počeo, a danonoćni mukotrpan posao na plećima je trojke: Amer Karabegović - Ekrem Ibrić - Sabahudin Saša Vugdalić koji će u odsustvu Azmira Husića učiniti sve da se najvažnija zadaća nakon ulaska u viši rang uspješno okonča. Rok je kratak, do 10. juna, pa je pred čelnicima danonoćan posao regulisanja 54 tačke koje su uslov za dobijanje prijeko potrebne licence", navodi se u saopštenju Slobode objavljenom na zvaničnom sajtu kluba sa "Tušnja".

Da nevolja nikad ne dolazi sama, potvrđeno je i u slučaju Slobode, koja je u utorak ostala i bez trenera Miroslava Ćire Blaževića.

"Najbitnije je da ja odlazim. Odlazim na jedan način povrijeđen, jer sam u svom trenerskom životu imao tu privilegiju da su me, gdje god da sam radio, molili da ostanem. Ovdje, u Tuzli, prvi put mi se desilo da mi predsjednik (Azmir Husić, prim. aut.) kaže: 'Idi se ti sad malo odmori, pa ćemo onda vidjeti'. Rastanak je zato logičan, a svojoj Slobodi želim sve najbolje", rekao je Blažević za "Dnevni avaz".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC