• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan odustaje od Džeke, ako "vukovi" ne popuste

"Ukoliko Volfsburg ne promijeni svoj stav i pristup, okrenućemo se nekim drugim igračima", rekao je potpredsjednik Milana.

 Milan odustaje od Džeke, ako "vukovi" ne popuste Izvor: MONDO

Desna ruka prvog čovjeka Milana Silvija Berluskonija, Adrijano Galijani rekao je u četvrtak da bi italijanski klub mogao da odustane od dovođenja reprezentativca BiH Edina Džeke iz Volfsburga nakon što je njemački tim odbio prvu ponudu "rosonera" za transfer.

"Ukoliko Volfsburg ne promijeni svoj stav i pristup, okrenućemo se nekim drugim igračima", rekao je Galijani za televiziju Skaj Italija.

Potpredsjednik "vukova" Štefan Grusem u srijedu je izjavio da Džeko nije na prodaju, ali italijanski mediji procjenjuju da čelni ljudi njemačkog šampiona samo žele da podignu cijenu svom napadaču.

Prema nezvaničnim informacijama italijanske štampe, Milan je spreman da za Džeka izdvoji 22 miliona evra, dok je Volfsburg još ranije odredio osam miliona evra više obeštećenje.

Skaj Italija navodi i da će, u slučaju da pregovori sa Volfsburgom ne uspiju, čelnici Milana pokušati da dovedu Luku Tonija iz Bajerna ili Samjuela Etoa iz Barselone.

Džeko, reprezentativac Bosne i Hercegovine, ove sezone postigao je 32 gola na 34 utakmice za Volfsburg, koji je osvojio prvu "salataru" u istoriji kluba.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC