• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković ostaje u Đenovi, Jovetić neće u Milan

Srpski napadač Boško Janković, ostaće u Đenovi i naredne sezone, a menadžer Stevana Jovetića demantovao da će Crnogorac pojačati Milan.

 Janković ostaje u Đenovi, Jovetić neće u Milan Izvor: MONDO

Predsjednik Đenovljana Enriko Preciozo izjavio je da planira da zadrži napadača Palerma i srpske reprezentacije Boška Jankovića, koji je kao pozajmljen fudbaler sicilijanskog kluba postigao četiri pogotka za crveno-plave u prošloj sezoni Serije A.

"Ranije smo dogovorili sa Palermom da možemo nastaviti saradnju sa Jankovićem", rekao je predsjednik Đenove, koju će od naredne sezone s klupe voditi bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga.

Italijanski stručnjak takođe želi da Janković, koji je na Apenine prije dvije sezone došao iz španske Majorke, ostane na stadionu "Luiđi Ferari".

Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana takođe je interesantan velikim italijanskim klubovima. Riječ je igraču Fiorentine Stevanu Jovetiću, za koga je po pisanju italijanske štampe, opasno zagrizao Milan, koji želi da pronađe Kakinog nasljednika.

Međutim, menadžer devetnaestogodišnjeg Crnogorca Fali Ramadan odbacio je mogućnost da njegov štićenik napusti "ljubičaste".

"Zvanične ponude Milana nije bilo, ali ako je bude, Jovetić neće nigdje iz Fiorentine jer je jako zadovoljan i sretan u Firenci", rekao je Ramadani italijanskim medijima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC