• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester: Ronaldo može u Real

Mančester junajted prihvatio je "nemoralnu" ponudu od 96 miliona evra za Kristijana Ronalda, koji će od naredne sezone igrati za Real Madrid.

 Mančester: Ronaldo može u Real  Izvor: MONDO

Na zahtjev Portugalca, koji je izrazio želju da napusti Old Traford, i razgovora sa njegovim menadžerom, Mančester je pristao na rekordnu ponudu "kraljevskog kluba", koji još treba da dogovori Ronaldovu platu, potvrđeno je na zvaničnom sajtu "crvenih đavola".

Očekuje se da će lični pregovori Reala i Ronalda biti završeni do 30. juna kada bi trebalo da bude potpisan ugovor, a do tada, Mančester junajted neće davati nikakve komentare po ovom pitanju.

Budući transfer potvrdio je i zvanični sajt "kraljevskog kluba".

"Potvrđujemo da smo postigli dogovor s Mančester junajtedom oko dovođenja Kristijana Ronalda. Vjerujemo u uspješno okončanje pregovora i sa igračem", navodi se u saopštenju Real Madrida.

Ronaldo je već drugi igrač svjetskog kalibra koji je stigao na Santjago Bernabeu otkako je predsjednik postao Florentino Perez.

Ovo je najveći transfer u istoriji fudbala, a dosadašnje rekorde takođe je držao Perez dovođenjem Francuza Zinedina Zidana iz Juventusa za sumu od 73 miliona evra, a prije nekoliko dana je za 67 miliona evra doveo Brazilca Kaku iz italijanskog Milana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC