• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pilipović prvo pojačanje Borca

Autor mondo.ba

Iskusni lijevi bek Borislav Pilipović prvo je pojačanje banjalučkog Borca u ljetnom prelaznom roku.

Tridesetogodišnji Pilipović povratnik je u klub iz Platonove ulice, a potpisao je ugovor na godinu dana, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

On je igrao u Borcu 2006. godine kada se klub, pod trenerskom palicom Zorana Smileskog, takmičio u Prvoj ligi Republike Srpske.

Nakon odlaska iz Borca, Pilipović je nosio dresove hrvatskih klubova Žminja, Slaven Belupa, Karlovca i Istre 1961.

Pilipović će zauzeti mjesto na lijevom boku pošto je Draško Žarić završio karijeru, a Aleksandar Subić ima ponude iz inostranstva i nejvjerovatnije će napustiti klub.

“Nisam mnogo razmišljao kada mi je direktor Borca Robert Zrilić ponudio da dođem. Materijalni uslovi mi ne igraju veliku ulogu, jer da sam htio novac ostao bih u Hrvatskoj ili bih prihvatio neku od ponuda iz inostranstva. Odlučio sma da se vratim kući ii gram za Borac u narednih godinu dana, a poslije ćemo vidjeti šta i kako dalje. Preostalo je da se još riješi papirologija, a vjerujem da ću krajem ove ili početkom naredne sedmice potpisati ugovor”, izjavio je Pilipović za “Euroblic”.

Borac će u narednu sezonu ući slabiji za Srđana Grahovca, koji je dogovorio trogodišnju saradnju sa bečkim Rapidom, koji je sezonu u austrijskom šampionatu završio na drugom mjestu i igraće u plej-ofu Lige Evrope u narednoj sezoni.

Profesionalni ugovor sa Borcem treba da potpiše i junior Borca Stefan Savić, a Banjalučani planiraju da dovedu još nekoliko mladih igrača u svoje redove. Prema pisanju “Euroblica” prvi na listi želja su Aleksandar Jovičić iz Rudar Prijedora i Uglješa Radinović iz Slobode Novi Grad.

Kao pojačanje Borca pominje se i Matija Katanec iz bijeljinskog Radnika, a Poslije episode u Kazahstanu, u redove Borca trebao bi da se vrati Ognjen Đelmić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC