• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo se nastavlja: Real bi sad i Maikona

Mariđani će za Brazilca ponuditi Interu 17 miliona evra i Snajdera, a Katalonci Bajernu za Riberija 40 miliona. Fener juri Tonija.

 Ludilo se nastavlja: Real bi sad i Maikona Izvor: MONDO

Izvjesno je da će Kaka i Kristijano Ronaldo naredne sezone igrati za Real Madrid. Šta je sljedeće u planu predsjednika "kraljevskog" kluba Florentina Pereza?

Odgovor je - Maikon iz Intera.

Prvi čovjek šampiona Italije Masimo Morati priznao je da će prodati i Maikona i Zlatana Ibrahimovića ukoliko dobije adekvatne ponude. Pod adekvatnom ponudom za brazilskog desnog beka podrazumijeva se 40 miliona evra.

Delegacija iz Madrida treba da dođe u Milano, ali ne sa toliko keša u torbi već sa alternativnom ponudom - 17 miliona evra i Vesli Snajder.

Eto "plaća" Riberija

Iako se predsjednik Barselone Đoan Laporta čudi razbacivanjem kolege iz Real Madrida, Florentina Pereza, i sam planira da uloži značajna sredstva u dovođenje novih igrača.

Katalonski "Sport piše da prvak Španije i Evrope hoće Franka Riberija i da je Laporta već ostvario kontakt sa Karlom Hajncom Rumenigeom. Plan mu je da za transfer Francuza iz Bajerna izdvoji najviše 40 miliona evra, koje bi trebalo da dobije od prelaska Samjuela Etoa u Mančester siti.

Međutim, problem može da bude to što, prema njemačkom "Bildu", Bavarci neće pustiti Riberija bez 60 miliona evra.

Toni hoće da igra, makar u Turskoj

Bajern bi mogao da proda i Luku Tonija s obzirom da se već pojačao napadačem Štutgarta, Marijom Gomezom.

Italijan je još ranije izrazio želju da ode ako za njega nema mjesta u prvom timu na šta su već reagovali mnogi veliki evropski klubovi. Međutim, za sada su to činili stidljivo.

U igru se uključio i Fenerbahče u kome nisu zadovoljni učinkom Danijela Guize, Špancem dovedenim prošlog ljeta, i sada novi trener Krištof Daum traži pojačanja u napadu.

Njemački stručnjak ne krije da bi pored Tonija, rado doveo još jednog igrača Bajerna, turskog vezistu, Hamita Altintopa.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC