• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotor Varoš: Humanitarni turnir u malom fudbalu

Autor mondo.ba

Kotorvaroško sportsko ljeto naziv je manifestacije koja će i ove godine okupiti veliki broj učesnika na turnirima u malom fudbalu, uličnom basketu i odbojci na pijesku.

Već u ponedjeljak 16. juna, u organizaciji Savjeta za sport a pod pokroviteljstvom opštine Kotor Varoš, počinje 47. tradicionalni turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2014“.

Turnir će imati humanitarni karakter, a pored nagrada za najbolje ekipe i pojedince biće uručeni i paketi pomoći, neophodni kućanski aparati i hrana za djecu onim porodicama koje su pretrpile velike štete od poplava.

Očekuje se učešće timova iz Banjaluke, Čelinca, Prnjavora, Doboja, Gradiške, Kneževa, Teslića i Kotor Varoša. Sve utakmice biće odigrane na, za ovu priliku, posebno uređenom igralištu pored Radničkog univerziteta. Igraće se po sistemu 5+1. Prijave se primaju do nedelje, kada će biti obavljeno i izvlačenje grupa u tri kategorije: seniori, pioniri (godište 2000-2001) i pjetlići (2002-i mlađi).

"Budimo humani, igrajmo fudbal i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija, osnovni je moto ovogodišnjeg turnira. Odlučili smo da ove godine krenemo sa turnirom u jeku Svjetskog prvenstva u Brazilu, jer želimo da u tom periodu priuštimo zadovoljstvo svim ljubiteljima malog fudbala u Kotor Varoši. Prošli turnir je opravdao očekivanja u svakom pogledu i zato ove godine imamo obavezu da ga u organizacionom smislu podignemo na još viši nivo. Upravo zbog te činjenice, ali i velikog interesovanja brojnih privrednih subjekata i javnih ustanova sa područja opštine, i ove godine ćemo organizovati turnir za preduzeća i javne ustanove sa područja opštine Kotor Varoš. Na ovaj način želimo da podstaknemo radnike na rekreaciju i bavljenje sportom, a oni bi doprinijeli masovnosti turnira. Moram da pohvalim privrednike i vlasnike preduzeća sa područja opštine koji su izrazili spremnost da podrže ovogodišnji turnir i tako učestvuju u našoj akciji kojom želimo da pomognemo poplavljena domaćinstva", istakao je Slobodan Petrović, član Organizacionog odbora turnira.

Organizaciju turnira su pored opštine Kotor Varoš, koja je generalni pokrovitelj, pomogli brojni privredni subjekti i sponzori sa područja opštine, tako da su obezbijeđene novčane nagrade, pehari i vrijedne robne nagrade.

U okviru kotorvaroškog sportskog ljeta biće održane još dvije manifestacije u julu mjesecu - ulični basket i odbojka na pijesku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC