• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar, donesi mi pivo!

Autor mondo.ba

Konobari jednog paba u Škotskoj obećali da će uzeti imena brazilskih reprezentativaca ako domaćin Svjetskog prvenstva osvoji titulu.

Trinaest zaposlenih u pabu u Edinburgu svoja imena će na devet mjeseci zvanično promijeniti u Hulk, Nejmar, Osar, Žulio Cezar, Fred i druga, a moraće da promijene i svoje pasoše, vozačke dozvole i kreditne kartice.

Menadžer paba "Tri sestre" Šaron Noris priznaje da su možda malo pretjerali, ali da podržavaju Brazil u borbi za titulu svjetskog prvaka.

“Ako Brazil bude prvak mi ćemo zvanično uzeti imena reprezentativaca. Prvo smo se šalili s tim, ali sada smo sto odsto ozbiljni. Počinje da nas hvata nervoza, posebno što je Brazil prvi favorit i igra kod kuće”, rekao je Noris, prenosi list “Skotsmen”.

On je dodao da je tokom svakog Mundijala posebna atmosfera u ovom pabu, a da su ovog puta odlučili da učine stvari dodatno interesantne, posebno za osoblje.

“Iznenađujuće je da nije bilo potrebno mnogo nagovaranja, kao što sam mislio da će biti. Ukoliko Brazil pobijedi, a velike su šanse, možda neću biti baš omiljeni šef. Da budem iskren, nije mi svejedno, ali Hulk je prilično kul ime”, dodao je Noris.

Dobro je da mu se sviđa ime, pošto su Hulk i društvo već napravili prvi korak ka osvajanju titule, pobjedom nad Hrvatskom. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC