• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez: Zaradićemo na Ronaldu i Kaki

Prvi čovjek Reala tvrdi da će Ronaldo i Kaka sami sebe isplatiti i da će "kraljevi" na kraju profitirati od njihovih astronomskih transfera.

 Perez: Zaradićemo na Ronaldu i Kaki Izvor: MONDO

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao je prost odgovor svima koji se pitaju odakle novac za dovođenje Kristijana Ronalda i Kake i da li bi Real sa takvom politikom mogao da zapadne u velike dugove.

"U jedno sam siguran - ono što izgleda skupo, ustvari je najjeftinije!"

Perez tvrdi da će Ronaldo i Kaka sami sebe isplatiti, kao i da će klub na kraju čak profitirati od njihovih astronomskih transfera (mediji barataju ukupnom cifrom od 160 miliona evra).

"Ne samo da nećemo upasti u dugove, nego smo uvjereni da ćemo popraviti svoju finansijsku situaciju. Imamo tri cilja - da povećamo prodaju ulaznica, kreditnu sposobnost i ekonomsku vrijednost kluba. Real godišnje zarađuje oko 400 miliona evra, po trećinu od prodaje ulaznica, TV prava i predmeta sa klupskim znakom".

Perez je tokom svog prvog mandata u Realu (2000-2006) pronašao novac za transfere Luisa Figa, Zinedina Zidana, Ronalda i Dejvida Bekama.

"Zidan je izgledao veoma skup, jer smo ga platili 73 miliona evra. Ali ispostavilo se da je bio jeftiniji od svih. Želja mi je da Real ponovo pruži navijačima dobar šou i entuzijazam. Za to su nam potrebni asovi svjetskog kalibra, veliki španski igrači i veliki talenti. Želim da Real opet postane klub koji piše istoriju", podvukao je građevinski magnat.

Sam Ronaldo oglasio se iz Los Anđelesa, gdje je umio da proslavi prelazak u "kraljevski klub".

"Radi se o ogromnoj sumi novca i to mora da mi laska. Dva najveća kluba na svijetu dogovorila su se da me razmjene, a to se ne događa svaki dan. Bilo mi je lijepo u Mančester junajtedu, sada se okrećem Realu i novom poglavlju u mojoj karijeri".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC