• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bomba": Haselbank trener tuzlanske Slobode?!

Klupu tuzlanske Slobode neće preuzeti ni Miroslav Ćiro Blažević, niti Ljupko Petrović već legendarni napadač Čelsija Džimi Flojd Haselbank! "Veoma sam zainteresovan za ovaj projekat u Bosni", kaže Holanđanin.

Tuzlaci se ne šale!

Žele da stvore projekat evropske Slobode i vrlo su blizu da ostvare "bombastičan" transfer!

Kako piše zvanični sajt kluba sa "Tušnja" Džimi Flojd Haselbank je vrlo blizu preuzimanja crveno-crnih, koji su se ekspresno vratili u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji golgeter Holandije je poslije sjajne igračke karijere, radio kao trener u Notingem Forestu, a prethodne sezone je vodio belgijskog drugoligaša Rojal Antverpen.

Predsjednik Slobode Azmir Husić obavio je prošle nedjelje prvu rundu pregovora sa Holanđaninom u Los Anđelesu, da bi Sabahudin Saša Vugdalić u Londonu u petak ponovo razgovarao sa Haselbankom.

"Iako sam prilično daleko, non - stop sam u kontaktima sa ljudima u klubu. Mislim da smo sa gospodinom Blaževićem napravili veliki iskorak, a ukoliko se dogovorimo sa Haselbankom, to bi bio novi korak ka evropskoj Slobodi. Nadam se da će me u ovome pratiti vođstvo grada Tuzle, a ja nikada neću odustati od pravljenja evropske Slobode", poručio je Husić koji je trenutno u Brazilu gdje će bodriti "zmajeve":

"Nadam se da će nam svima ovaj vikend biti sladak i da ćemo dobiti Argentince!".

Da su vrlo blizu finalizacije dogovora govori i to da će se Haselbank doći u Tuzlu naredne nedjelje, najvjerovatnije u četvrtak.

"Veoma sam zainteresovan za ovaj projekat u Bosni. Mladi predsjednik Husić je na mene ostavio veliki utisak", poručio je Haselbank iz Londona.

Holanđanin je porijeklom sa Surinama, a u igračkoj karijeri je pored plavaca sa Stamford Bridža nastupao za Telstar, AZ Alkmar, Lids junajted, Atletiko Madrid i Kardif.

Za reprezentaciju Holandije odigrao je 23 utakmice i postigao devet golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC