• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ostaje bez pola tima?!

Otkako je fudbalere banjalučkog Borca preuzeo Velimir Stojnić, gotovo pola prvog tima najavilo je odlazak sa Gradskog stadiona.

 Borac ostaje bez pola tima?! Izvor: MONDO

Bojan Puzigaća, Bojan Petrić i Nikola Kolarov već su obavijestili direktora Damira Špicu da imaju inostrane ponude i da žele da idu. Napadač Miroslav Rikanović vratiće se u Srbiju, a na izlaznim vratima su još Zoran Deket i Dejan Rašević. O odlasku razmišlja i Stojan Vranješ, a samo je Milan Stupar produžio ugovor sa banjalučkim klubom.

"Pred nama je deset jako važnih dana u kojima moramo da riješimo određene stvari. Svim snagama moramo da pokušamo da zadržimo igrače koji su pokazali kvalitet u minuloj sezoni. Prije svega tu mislim da Puzigaću, Petrića i Kolarova, ali naravno sve u skladu s klupskim mogućnostima i realnim razgovorima i dogovorima", rekao je Stojnić za "Glas Srpske".

Obzirom da prema igračima Borac nije izmirio sve obaveze, veliko je pitanje ko će ostati u klubu.

"Naša želja je da u svim linijama tima pojačamo konkurenciju. Do sada je duža klupa u Premijer ligi BiH značila i bolji plasman na tabeli. U narednom periodu ići ćemo u pravcu stvaranja mladih igrača i tima na duge staze. Imamo problem s golmanima jer je Siniša Marčetić dugo povrijeđen i tu ćemo morati da reagujemo", dodao je Stojnić, koji je u stručni štab odabrao Stojana Malbašića i Radovana Gajića.

Prozivka crveno-plavih zakazana je za 20. jun, a 28. ovog mjeseca putuje se na Zlatibor na 15-dnevne pripreme.

Osim loših vijesti, u petak uveče iz banjalučkog kluba stigla je i jedna dobra – ujedinilli su se Borac i Banjalučki sportski klub – BSK, popularni "romantičari" sa Čaira.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC