• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentinci: Namuči nas BiH...

"Gaučosi" priznali da na meču protiv "zmajeva" nisu blistali, ali da je najvažnije da su osvojili sva tri boda u prvom meču na Mundijalu.

Lionel Mesi osigurao je Argentini pobedu golom na meču protiv Bosne i Hercegovine (2:1). Priznaje da njegova ekipa nije bila na najvišem nivou, ali jeste ispunila zacrtano - trijumfovala je.

 "Pravili smo greške, ali to je bila prva utakmica na Munidjalu i normalno je da smo bili nervozni. Ali, pobedili smo. Bosna i Hercegovina ima sjajnu ekipu i, ukoliko im dopustite, dobro igraju što je bio slučaj u prvom poluvremenu. U drugom, mi smo imali više od igre", dodao je Mesi.

"Važno je početi prvenstvo pobedom. Moj gol osigurao nam je tri boda i to je nešto posebno za mene", istakao je jedan od najboljih igrača sveta.

I selektor Argentine Alehandro Sabelja imao je reči hvale za rivala, za kojeg je priznao da se pokazao odličnim timom.

"Bila je to izjednačena utakmica od samog početka, a u nastavku je bilo zanimljivije. U prvom poluvremenu dobro smo kontrolisali protivnika, ali nismo dobro kombinovali. Nedostajalo nam je dubine u igri. Čim je ušao Gonzalo Iguain, Mesi i Serhio Aguero su imali dodatnog igrača u napadu, pa su mogli da zaigraju na način koji karakteriše Argentinu već dugo vremena", rekao je selektor Argentine.

On je iskreno priznao da njegov tim nije igrao najbolje.

"Jasno je da moramo da poboljšamo igru u nastavku prvenstva, ali moramo i da cenimo tri osvojena boda, jer nije bilo nimalo lako nositi se sa selekcijom BiH".

Sabelja je još jednom apostrofirao zasluge Lea Mesija.

"Dao je divan gol. Smatram da je on najbolji fudbaler na svetu i to bez obzira na to što se dogodi u Brazilu. Takođe verujem da je i jedan od najboljih igrača svih vremena, osvojio titulu na Mundijalu ili ne..."

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC