• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U-21: Đorđević propušta EP, Krčma u nevolji

Napadač Nanta Filip Đorđević zbog teže povrede neće moći da nastupi na Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija, od 15. do 29. juna u Švedskoj.

 U-21: Đorđević propušta EP, Krčma u nevolji Izvor: MONDO

On je ponovo doživio prijelom desnog stopala i u nedjelju će se iz baze srpskog tima u Helsingborgu vratiti u Beograd.

"Zaista mi je teško. Sve se brzo dogodilo i ne mogu da vjerujem da ću propustiti EP. Idem u Srbiju na preglede, saigračima ostaje da u Švedskoj naprave uspjeh bez mene", kratko je izjavio Đorđević, prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Đorđević je bio jedan od samo tri napadača na spisku selektora Slobodana Krčmarevića, čije su opcije ostali Rade Veljović iz rumunskog Kluža i Miralem Sulejmani iz Ajaksa.

Sulejmani je prethodnih dana bio sa "A" reprezentacijom i mladima se priključio lakše povrijeđen, kao i lijevi bek Partizana Ivan Obradović.

"Povreda Đorđevića je veliki hendikep. Čekamo šta će reći doktori UEFA, pa da vidimo da li ćemo imati pravo da pozovemo zamjenu. Obradović i Sulejmani ne treniraju, pa imamo zaista puno problema. Ni vrijeme nam ne ide na ruku. Vjetar ne prestaje da duva, a kiša je padala od kada smo stigli", jadikuje Krčmarević.

Ljekarska komisija UEFA pregledala je Đorđevića i ako da "zeleno svijetlo", stručni štab reprezentacije Srbije pozvaće novog napadača.

Slične probleme "orlići" su imali i na prethodnom EP, u Holandiji 2007, kada se dan prije početka turnira povrijedio treći golman Igor Stefanović. Pravila nisu dozvoljavala da se u tako kratkom roku obavi izmjena, ali svi se nadaju da će UEFA ovog puta biti blagonaklonija.

Srbija će se u prvom kolu A grupe sastati sa Italijom, u utorak od 20.45 časova u Helsingborgu. Druga dva meča igraćemo u Malmeu - 19. juna sa Bjelorusijom i 23. juna sa domaćinom, Švedskom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC