• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP (mladi) Slavko Perović umjesto Đorđevića (IZJAVA)

Umjesto povrijeđenog Filipa Đorđevića, Krčmarević brzo reagovao i u Švedsku pozvao Slavka Perovića, napadača Crvene zvezde.

 EP (mladi) Slavko Perović umjesto Đorđevića (IZJAVA) Izvor: MONDO

Fudbaler Crvene zvezde, koji je proteklu polusezonu igrao na pozajmici u kruševačkom Napretku, Slavko Perović stiže u poslednji čas među "orliće".

Na sajtu UEFA objavljeno je da će Perović zamijeniti Filipa Đorđevića, koji je na treningu polomio kosti desnog stopala i mora da se vrati iz baze srpskog tima u Helsingborgu.

Perović se očekuje u nedelju u srpskom taboru.

Poslije povrede Đorđevića, selektoru Slobodanu Krčmareviću ostala su samo dvojica napadača na raspolaganju - Miralem Sulajmani (Ajaks) i Rade Veljović (Kluž), pa je morao brzo da reaguje.

"Moram da priznam da nisam iznenađen pozivom, jer sam bio na širem spisku selektora Krčmarevića i osjećam se dijelom te ekipe. Nisam se nimalo ljutio kad sam otpao sa spiska putnika na EP, jer su uglavnom svi stariji od mene. Sada mi se ukazala šansa i jedva čekam da stignem u Švedsku", rekao je Perović za sajt Crvene zvezde.

Mladi napadač kaže da se nada da će dobiti šansu, ali i da se neće ljutiti ako je ne dobije.

"Glupo bi bilo da kažem da mi minutaža ne znači. Ja sam sportista, fudbaler i volim da se nadmećem, dokazujem. Volim da igram za moju Zvezdu i Srbiju i svakako bih volio da dobijem šansu, ali ako je i ne bude tu sam da učim i napredujem odnosno pomognem na svaki način".

Prvu utakmicu na EP u Švedskoj "orlići" igraju protiv Italije, u utorak 16. juna (20.45). U grupi su još Bjelorusija i domaćin Švedska.

Prema ocjeni Perovića, prva utakmica biće ključna.

"Mislim da imamo zaista dobar tim, čak se može reći vrlo iskusan. Logično bi bilo da napravimo uspjeh, ali ne treba obećavati ili prijetiti posebno ne Italiji koja u svojim redovima ima Balotelija, Akvafresku i Đovinku. Borićemo se, pa šta bude", poručuje Perović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC