• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsina "uzmi ili ostavi" ponuda za Riberija

Katalonski dnevnici bruje o astronomskoj ponudi Barselone za Riberija vrijednoj 60 miliona evra po principu "uzmi ili ostavi"! Na potezu Bajern.

 Barsina "uzmi ili ostavi" ponuda za Riberija Izvor: MONDO

Fudbalsku Evropu zahvatilo je "ludilo" otkako je Florentino Perez platio više od 150 miliona evra za Kaku i Kristijana Ronalda i doveo ih Real Madrid.

Svakog dana, evropski mediji se utrkivaju u otkrivanju novih senzacionalnih prelazaka preostalih najvećih zvijezda, među kojima se najčešće spominju imena Franka Riberija, Zlatana Ibrahimovića, Samjuela Etoa, Davida Vilje…

Katalonski sportski dnevnici bruje o astronomskoj ponudi Barselone za Riberija vrijednoj 60 miliona evra po principu "uzmi ili ostavi"! Bez obzira da li će minhenski Bajern da pristati na "ultimatum", Barsa će se odreći Samjuela Etoa, koga su navodno ponudili Liverpulu za Havijera Maskerana, u čistoj trampi bez kusura.

Klub sa Enfilda zasad se nije oglasio, posebno što bi za Argentinca mogao da dobije "živu lovu", koju će uskoro da ponudi Mančester junajted, čiji menadžer Aleks Ferguson od rekordnog transfera Ronalda u Real Madrid (96 miliona evra), može da kupuje koliko mu je drago...

"Kraljevski klub" takođe nije odustao od Riberija, što je potvrdio savjetnik Florentina Pereza, Zinedin Zidan, ali je vjerovatnije da će na "Santjago Bernabeu" stići centarfor Valensije David Vilja.

U pravcu stadiona "Mestalja" će uz ponuđenih 25 miliona evra, krenuti i Alvaro Granero, pod uslovom da rukovodstvo "slijepih miševa" kaže "da".

Real je pored toga ponudio Holanđanina Arjena Robena Liverpulu za španskog reprezentativca Ćabija Alonsa.

Tu je naravno i Zlatan Ibrahimović, kojem je prema tvrdnjama sportskog direktora Ernesta Paoljila, Inter dao odriješene ruke u izboru novog kluba.

"Niko nije van tržišta", izjavio je Paoljio, čiji je Inter takođe suočen sa gubicima u poslovanju i moguće je da bi izlaz pronašao u sličnom maniru kao najveći rival Milan, prodajom najboljeg igrača Kake.

Kao eventualna zamjena visokom Ibri, na "Đuzepe Meacu" bi došao Karim Benzema iz Olimpik Liona, a na račun "lavova" leglo bi oko 40 miliona evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC