• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvorničani pripreme započinju 23. juna

Autor mondo.ba

Povratnik u Premijer ligu BiH Drina iz Zvornika sa pripremama za predstojeću sezonu krenuće 23. juna. Gradski stadion još nije spreman za utakmice bh. elite.

Drina iz Zvornika po drugi put igraće u Premijer ligi BiH. Zvorničani su superiorno osvojili šampionsku titulu u Prvoj ligi Republike Srpske i tako se vratili u najviši rang fudbala u BiH, gdje su već nastupali prije četiri sezone.

Rukovodstvo kluba sada čini sve napore da "ulicka" Gradski stadion, kako bi utakmice mogli igrati u Zvorniku. S obzirom da je u nedavnim poplavama teren pretrpio znatna oštećenja, Zvorničani će morati što prije da obezbijede uslove ukoliko u svom gradu žele gledati premijerligaške utakmice.

"Prije četiri sezone kada smo prvi put igrali u eliti ispunili smo sve uslove za odigravanje mečeva Premijer lige BiH. Sada će nam biti mnogo lakše da ispunimo sve kriterije, jer nam je praktično potrebno samo 'umivanje' stadiona. Moramo da dodatno opremimo svlačionice, obezbjedimo VIP ložu, mjesta za novinare, te uradimo pres centar. Neke radove smo već počeli, dok ćemo ostale početi početkom naredne sedmice. Siguran sam da ćemo sve uspjeti završiti u predviđenom roku i da ćemo naredne sezone igrati mečeve pred na našem stadionu", rekao je za klupski sajt predsjednik Drine Miodrag Jevtić.

U Drini očekuju i pomoć od Fudbalskog saveza BiH, kako bi na vrijeme sanirali oštećenja.

LICENCA

Šampioni Republike Srpske i Federacije BiH, zvornička Drina i Sloboda iz Tuzle, dobili su licence za nastup u Premijer ligi BiH u sezoni 2014/15.

"U poplavama je oštećena travnata podloga i moraćemo raditi busenovanje terena. Imali smo još pretrpljenje štete o čemu smo obavjestili čelnike saveza, pa se nadamo da će i oni pružiti pomoć kako bi što spremniji dočekali drugu sezonu u Premijer ligi BiH", naglasio je prvi čovjek Drine.

Iz kluba je najavljeno da će pripreme za predstojeću sezonu početi 23. juna, a do tada bi trebalo biti poznato ko će naredne sezone nositi dres zvorničkog premijerligaša.

"O imenima još uvijek ne možemo da pričamo, ali ćemo dovesti par pojačanja u toku ljetnje pauze. Broj dolazaka će isključivo zavisiti od odlazaka iz kluba, ali potrebno nam je nekoliko igrača u svim linijama tima. U konsultacijama sa trenerom Draganom Mićićem pokušaćemo do početka priprema angažovati fudbalere koji nam mogu pomoći da ispunimo glavni cilj naredne sezone, a to je opstanak u Premijer ligi BiH", zaključio je Jevtić.

Drina je prvi i za sada jedini put u Premijer ligi BiH nastupila u sezoni 2010/11. U Zvorniku se nadaju da se neće ponoviti debitantska sezona u premijerligaškom društvu, kada su samo jednu godinu proveli u društvu najboljih klubova u BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC