• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radno i na "Koševu"

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Sarajeva od danas počinju pripreme za nastupe u Ligi Evrope i novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Radno i na "Koševu" Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Šef stručnog štaba sarajevskog premijerligaša Dženan Uščuplić danas je, kako je i najavljeno, izvršio prozivku igrača, a na prvom treningu pojavila su se 22 igrača.

Na prozivci su bili: Emir Plakalo, Dejan Bandović, Mario Barić, Ivan Tatomirović, Amer Dupovac, Risto Mitrevski, Bojan Puzigaća, Adnan Kovačević, Gojko Cimirot, Samir Radovac, Miroljub Kostić, Miloš Stojčev, Faris Handžić, Dario Purić, Ševko Okić, Ognjen Todorović, Irfan Vusljanin, Krste Velkoski, Haris Duljević, Haris Muharemović, Dejan Gavrić i Nemanja Bilbija.

Igrači u bordo majicama bili su jako dobro raspoloženi, a novajlije u timu s "Koševa" odlično su primljene u novu sredinu.

Izvor: MONDO/Samir Cacan Uščuplić je, na današnjoj konferenciji za novinare, rekao kako prelazni rok na "Koševu" nije zaključen, te da su u taboru osvajača Kupa Bosne i Hercegovine u potrazi za još nekoliko pojačanja, a to su, prema njegovim riječima, lijevi i desni bočni igrači.

Već sutra će igrači Sarajeva otputovati na Jahorinu gdje će ostati najmanje sedam dana. Planirano je i odigravanje nekoliko utakmica s nižerazrednim klubovima. Ekipa u Sloveniju, tačnije u Terme Čatež,  putuje 1. jula, gdje će se pripremati i odigrati tri prijateljske utakmice protiv Zorje, Vardara iz Skoplja i Metalurga iz Zaporožja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC