• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doktor rekao Ronaldu: Rizikuješ karijeru!

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler sveta i dalje ima problema sa kolenom. U utorak nije mogao da odradi ceo trening.

Reprezentacija Portugala odigrala je samo jednu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a već se nalazi u totalnom haosu!

Fabio Koentrao je zbog povrede mišića otpisan do kraja Mundijala, Pepe je suspendovan, a Ugo Almeida i golman Rui Patrisio povređeni.

Međutim, sve to zajedno ne predstavlja problem, koliko povreda Kristijana Ronalda, koja ga muči čitavog proleća i ne dozvoljava mu da dođe do punog izražaja.

On je u katastrofi protiv Nemačke (0:4) učestvovao svih 90 i "kusur" minuta, ali je dan kasnije morao da završi trening pola sata pre saigrača. Zbog bola u kolenu dobio je masažu i veliku kesu leda, pa je ostatak treninga proveo u ulozi posmatrača.

Pojedini mediji citiraju Ronaldovog ličnog doktora, poznatog hirurga Žozea Karlosa Noronju, koji mu je savetovao da ostavi fudbal na dva meseca, jer jedino tako može da se oporavi. U suprotnom, mogao bi da ošteti meka tkiva tako da ih bude nemoguće obnoviti!

"Odmori se, ili ćeš dovesti karijeru u pitanje", navodno mu je rekao Noronja, vrhunski stručnjak za operacije ligamenata kolena.

Portugal se u noći između nedelje i ponedeljka sastaje sa SAD i mora da odigra makar nerešeno kako bi ostao u konkurenciji za plasman u osminu finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC