• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Pao dogovor sa Stokićem, stiže i Damjanović

Autor mondo.ba

Na Gradski stadion mogao bi da stigne nekadašnji reprezentativac BiH Dario Damjanović, dok je u toku finalizacija pregovora sa Jocom Stokićem oko njegovog povratka u Banjaluku.

 BORAC: Pao dogovor sa Stokićem, stiže i Damjanović Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri banjalučkog Borca u ponedjeljak su počeli pripreme u znatno izmijenjenom sastavu. Stručni štab na čelu sa Vinkom Marinovićem, u dogovoru sa Upravom kluba, nastoji da što prije riješi pitanje igračkog kadra.

Povezane vIJesti

Tako su pregovori sa nekadašnjim napadačem Jocom Stokićem u završnoj fazi i po svemu sudeći dosadašnji igrač južnokorejskog Đeđu Junajteda vratiće se na Gradski stadion.

"Sa Stokićem smo postigli dogovor i on će danas doći u Banjaluku. Nema sumnje da ćemo njegovim povratkom dobiti veliko pojačanje. Imamo još nekoliko igrača u planu, a u narednih nekoliko dana znaćemo ko će postati član Borca", rekao je za "EuroBlic" direktor crveno-plavih Robert Zrilić.

Najnovije ime koje se pominje kao potencijalno pojačanje je iskusni igrač sredine terena Dario Damjanović (33). Nekadašnji fudbaler Modriča Maxime, splitskog Hajduka, Čelika iz Zenice, ruske Luč Energije i Novog Pazara, prošle sezone nosio je dres srpskog superligaša Jagodine, a svojevremeno je nastupao i za reprezentaciju BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC