• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rambo Petković: I Adrijano mora da me sluša

Dejan Rambo Petković je poslije odlaska iz Crvene zvezde 1995. godine najavio da njegova fudbalska karijera neće biti obična.

 Rambo Petković: I Adrijano mora da me sluša Izvor: MONDO

Partijama u Brazilu ostavio je trag kakav nisu ostavila mnoga zvučna imena petostrukih svjetskih prvaka, s obzirom na činjenicu da se ga proglasili jednim od najboljih fudbalera svih vremena koji je nastupao u njihovom šampionatu.

U zemlji kafe i sambe poznat je po nadimku Pet, a njegovi savršeni pasovi i slobodni udarci mnogo puta bili su predmet analize fudbalskih stručnjaka.

Iako je zašao u 37. godinu života, Rambo je nedavno potpisao novi ugovor sa slavnim Flamengom.

"Sledeće nedjelje ću biti registrovan i opet igrati u tandemu sa Adrijanom, koji je stigao iz Intera. Sarađivali smo prije osam godina, kada je kao tinejdžer debitovao za Flamengo", izjavio je Petković za "Blic".

Rambo tvrdi da slavni Adrijano uopšte nije problematičan momak, kako ga proglašavaju mediji.

"On uopšte nije problematičan! U pitanju je odličan momak. Stvari koje se pišu o njemu uglavnom su naduvane. On je zvezda, a Flamengo je veliki klub, pa je normalno da se prati svaki njegov korak. Poslednji primer je odsustvo sa treninga zbog unaprijed zakazanog sudskog ročišta. Svi su tada brujali o tome kako Adrijano nije došao da trenira, a niko nije pomenuo osnovni razlog. On je moj klinac i moraće da me sluša", u maniru starijeg brata rekao je Petković.

Bivši as Zvezde kaže da prati dešavanja u Srbiji.

"Redovno čitam šta se sve dešava u domaćem fudbalu. Nažalost, nisam u mogućnosti da gledam sve utakmice na televiziji".

On tvrdi da je dobro upućen u dešavanja u Zvezdi, kao i da je na raspolaganju da pomogne svom bivšem klubu.

"Vladan Lukić je čovjek za koga uvijek mogu da kažem da je pošten i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da unaprijedi klub i vrati mu stari sjaj. Riječ je o velikom borcu i drago mi je što je postao predsjednik. Ukoliko od mene nova uprava zatraži pomoć , biću sprema 100 odsto da im se stavim na raspolaganje. Kao zvezdaš uvijek sam spreman da pomognem ljudima koji su trenutno u Ljutice Bogdana", izjavio je petković ne želeći da komentariše prethodno rukovodstvo crveno-bijelih.

On je naglasio da prati reprezentaciju Srbije i da je veoma zadovoljan onim što nacionalni tim prikazuje pod vođstvom Radomira Antića.

"Veoma sam zadovoljan partijama koje pruža Srbija. Drago mi je što su se rezultati i čitava situacija oko državnog tima konačno poboljšali. Ponovo smo tamo gdje nam je mjesto, a to je u vrhu evropskih selekcija. Svaka čast Radomiru Antiću".

Uz odlične rezultate u kvalifikacijama Petković tvrdi da bi u eventualnom duelu "orlova" i Brazila bila "mrtva trka".

"Teško je reći ko bi pobijedio u tom meču. Srbija ima odličnu odbranu, a Brazil napad. Bila bi to sigurno zanimljiva utakmica u kojoj bi svi uživali".

Zanimljivo je da će uspješna karijera Petkovića u Brazilu biti zabilježena na filmskoj traci.

"Radi se o dokumentarcu koji opisuje moju karijeru. U pitanju je koprodukcija Beograda i Rio de Žaneira, a jedan od dvojice direktora je Darko Bajić. Film bi trebalo da bude gotov krajem ove ili početkom sljedeće godine", otkrio je Petković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC