• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš potpisao za Vulvse, cijena "tajna"

Nenad Milijaš prešao je u Vulverhempton, iako je Rasing htio da ga "ukrade". Zvezda ne objavljuje zvanično visinu transfera.

 Milijaš potpisao za Vulvse, cijena "tajna" Izvor: MONDO

Gotovo je... Nenad Milijaš uspješno je okončao višenedeljne aktivne pregovore sa novim premijerligašem, Vulverhempton Vonderersima i naredne četiri sezone nosiće žuto-crni dres.

Sada već bivši kapiten Crvene zvezde uspješno je, u nedelju, 14. juna završio medicinske preglede na Ostrvu, a potom se brzo dogovorio sa "vukovima". Ova informacija potvrđena je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, a zvanična informacija iz Ljutice Bogdana je i da je visina obeštećenja klupska tajna.

Ipak, ostrvski mediji "barataju" cifrom od 2,6 miliona funti, što iznosi malo više od tri miliona evra. Nije nemoguće da je cijena u međuvremenu malo i porasla iz dva razloga: prvi što je Milijaš postao standardni prvotimac Srbije i strijelac pobjedonosnog gola protiv Austrije, a drugi što se veliki broj klubova uključio u trku za njim.

Navodno je u nedelju, u poslednji čas, Rasing iz Santandera pokušao da "prekine" pregovore između Milijaševog menadžera Zorana Stojadinovića sa Vulverhemptonom i pošalje bolju ponudu, ali neuspješno.

"Upravo oblačim dres Vulvsa i idem na slikanje. Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom na Ostrvo i u ekipu koja će mi omogućiti minutažu i dokazivanje. U toku sledeće nedelje treba da dobijem radnu dozvolu a sada se vraćam u Beograd da spakujem stvari",
kaže Nenad Milijaš za sajt Zvezde, u čijem je dresu na 97 utakmica postigao 37 golova.

"Rođen sam kao Zvezdaš, odrastao sam kao Zvezdaš i zauvijek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-bijeli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača", ističe Nenad Milijaš, koji je rođen 30. aprila 1983. godine u Zemunu.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC