• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Sudijskih grešaka je bilo i biće

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine ističe da je Nigerija zasluženo slavila i imala više sreće i da njegovoj ekipi sada ostaje da se časno oprosti od Mundijala u Brazilu.

Selekcija Bosne i Hercegovine debitanstki nastup na Svjetskom prvenstvu okončaće poslije grupne faze takmičenja. Nakon početnog poraza od Argentine, bolja je bila i selekcija Nigerije u drugom kolu (1:0).Na press konferenciji poslije meča Sušić je čestitao Nigeriji na pobjedi.

 "Treba čestitati Nigeriji, jer je zasluženo pobijedila. Igrali su dobro i imali više sreće od nas. Moji fudbaleri su dovoljno utučeni, neraspoloženi i razočarani da bih im još ja nešto govorio. Nemam šta da im zamjerim. Bila je to utakmica kakvu smo i očekivali, otvorena i sa napadačkim stavom oba tima. Nismo bili favorit u u tom meču, ali Nigerija nas je svejedno iznenadila brzinom i okretnošću. Ipak, vjerovao sam da možemo da osvojimo makar jedan bod", izjavio je Safet Sušić.

Povezane vijesti

"Zmajevi" će se poslije dva poraza u trećem meču grupe F sastati u srijedu sa Iranom.

"Poslije ovog poraza teško je motivisati igrače. Ali naša obaveza je da se časno oprostimo od Mundijala. Šteta za ovu generaciju, ali nemam šta da im zamjerim. Trčali su, borili se,stvarali šanse..."

Popularni Pape nije želio da komentariše dvije sporne situacije koje su presudile na meču - poništenom golu Džeke i prodoru Emenikea uoči gola Nigerije.

"Situaciju kod našeg gola nisam dobro vidio, ali rekli su mi da nije bilo ofsajda. Šta da kažem, to nije ni prva ni posljednja greška sudija. O tome ne bih pričao. A što se tiče tog prodora i mogućnosti da je nad Spahićem bio prekršaj, mogu samo samo da kažem da sudija nije ništa svirao, što znači da faula nije ni bilo".

BiH će se u srijedu utakmicom protiv Irana oprostiti od Brazila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC