• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće Partizan!

Odmor većine fudbalera Partizana trajao je vjerovatno najkraće u istoriji kluba - 15 dana!

 Kreće Partizan! Izvor: MONDO

Šef struke Slaviša Jokanović u ponedeljak će u Sportskom centru Teleoptik obaviti prozivku i označiti početak priprema za novu sezonu, u kojoj su crno-bijeli jasno i glasno istakli plasman u Ligu šampiona kao glavni cilj.

Najviše pažnje svakako će privući povratnik iz Bundeslige Mladen Krstajić (na arhivskoj fotografiji iz 2000. godine) i dojučerašnji napadač Crvene zvezde, Brazilac Kleo, prvi fudbaler u poslednje dvije decenije koji je dres jednog od "vječitih" rivala zamijenio dresom drugog.

Pored njih dvojice, Partizan je angažovao i defanzivnog igrača sredine terena Branislava Jovanovića (Napredak). Ostaje da se vidi hoće li u narednim danima biti još pojačanja, ali sudeći po izjavama čelnika crno-bijelih, ne bi trebalo da bude zvučnijih transfera od dosadašnjih.

Kako piše dnevni list "Danas", na prozivci se neće pojaviti petorica mladih reprezentativaca Srbije, koje od utorka očekuju nastupi na Evropskom prvenstvu u Švedskoj. To su Ljubomir Fejsa, Marko Jovanović, Nemanja Tomić, Rajko Brežančić i Ivan Obradović, koji bi ionako trebalo da ode u inostranstvo.

Lamin Dijara će kasniti zbog problema sa vizom, a moguće je da ne bude ni nekolicine igrača na koje Jokanović više ne računa. U tu grupu spadaju Sikimić, Perić, Branković…


Crno-bijeli će u svojoj beogradskoj bazi obaviti uvodni dio priprema, a narednog ponedeljka otputovaće na Taru.

Upravo za taj dan (22. jun) u sjedištu UEFA u Nionu zakazan je žrijeb prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, podsjeća "Danas".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC