• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čeka da neko kupi Kastilja

Ekvadorac nije prošao u Evertonu, ali je "potrošio" godinu dana ugovora. I dalje mu se ne vraća u Zvezdu, pa se čeka da ga neko kupi.

 Zvezda čeka da neko kupi Kastilja Izvor: MONDO

Everton je pozajmio Segunda Kastilja na godinu dana, ali na kraju nije otkupio njegov ugovor, čija je vrijednost od tadašnje uprave Crvene zvezde bila procijenjena na 4,5 miliona evra.

Godinu dana kasnije, Ekvadorac je napustio Gudison, ali mu se i dalje ne vraća na Marakanu. Ipak, Kastiljo je igrač Crvene zvezde, sa kojom ima ugovor do 2011. godine i, ukoliko ne pronađe novi angažman ovog ljeta, moraće da se vrati u Beograd...

Pitanje je i da li će nova uprava Crvene zvezde, odnosno sportski direktor Ivan Adžić i trener Vladimir Petrović Pižon, prihvatiti da Kastilja ponovo daju na pozajmicu.

"Nismo u kontaktu sa igračem, već njegovim menadžerom Miroslavom Nestorovićem. U ovom trenutku sve je u njegovim rukama... Sačekaćemo da vidimo šta će dalje biti, jer njegov menadžer uvjerava da postoje drugi klubovi u Evropi koji žele da ga angažuju", izjavio je Ivan Adžić za "Sportski žurnal".

Nestoroviću je ostavljena mogućnost da proda Ekvadorca, vjerovatno za manju sumu od 4,5 miliona evra, jer je u međuvremenu istekla jedna godina ugovora. Crveno-bijelima bi u ovom trenutku mnogo više prijao "živ" novac, od igrača koji bi se vratio samo da odradi poslednju sezonu u ugovoru, preko svoje volje.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC