• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Lovćena o Želji: Šanse su nam 50-50

Autor mondo.ba

Trener crnogorskog vicešampiona Mojaš Radonjić istakao da Crnogorci imaju podjednake šanse kao i Željezničar za prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Lige Evrope.

U prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope koplja će ukrstiti sarajevski Željezničar i crnogorski Lovćen, a u oba tabora su zadovoljni žrijebom koji je obavljenom u Nionu.

Trener Željezničara Admir Adžem izjavio je da njegova ekipa može da prođe u naredni krug, ali i trener debitanata u evropskim takmičenjima Mojaš Radonjić smatra da njegova ekipa ima šanse.

“Da smo izvukli bilo koji drugi klub, to bi svakako predstavljalo veću nepoznanicu. Ovako, igramo protiv ‘Želja’, kluba velike tradicije koji je dao niz izvanrednih igrača i reprezentativaca. Ipak, kako ‘Željezničar’ izgleda danas, to je izvjesna nepoznanica i sigurno je da ćemo narednih dana prikupiti informacije koje će nam biti od značaja uoči predstojećeg dvomeča. U suštini, smatram da neizvjesnost postoji i kod nas i kod njih, pa procjenjujem da su šanse ’50 – 50’", rekao je Radonjić za zvanični sajt Lovćena.

Radonjić je u igračkoj karijeri nekoliko puta igrao protiv Željezničara u dresu podgoričke Budućnosti, a sada će se Sarajlijama suprotstaviti kao trener. Šef struke crnogorske ekipe istakao je da je pratio nastupe Željezničara u Premijer ligi BiH.

“Imamo neke podatke, donekle smo i pratili bosansko-hercegovačku ligu, no iz toga nismo mogli steći detaljan uvid na osnovu kojeg bi obavili kvalitetniju analizu. U suštini, smatram da mi nemamo puno toga da promijenimo, imamo uigran tim, imamo svoju igru, imamo dva sistema koja igramo i preostaje da odlučimo za koji ćemo se opredijeliti”, rekao je Radonjić.

U okviru priprema za evropska takmičenja Lovćen je juče u Užicu odigrao prijateljski humanitarni meč sa Partizanom, a Beograđani su slavili 2:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC