• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer Grahovca spasava Borac?

Autor mondo.ba

Odlazak doskorašnjeg veziste Borca Srđana Grahovca u bečki Rapid, koji je bio vrijedan oko 100.000 evra, spasiće banjalučki klub i omogućiti dobijanje licence za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Transfer Grahovca spasava Borac? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Direktor kluba sa Gradskog stadiona Robert Zrilić potvrdio je "EuroBlicu" da crveno-plavi imaju samo privremenu licencu i da ukoliko klub ne izmiri svoja dugovanja neće moći da nastupi u novoj sezoni.

Ali, direktor Borca je uvjeren da će zahvaljujući novcu od transfera Grahovca izabranici Vinka Marinovića ipak igrati u Premijer ligi BiH.

"Licenca neće doći u pitanje jer smo na putu da riješimo dug. Obeštećenje koje dobijemo od bečkog Rapida usmjerićemo na rješavanje dugovanja", izjavio je Zrilić.

"TAČAN IZNOS TRANSFERA SE KRIJE"

Banjalučki list navodi da je visina obeštećenja za Grahovca veća od sto hiljada evra, ali niko u klubu ne želi da saopšti koliko će tačno novca da "legne" na račun Borca.

Sigurno je jedino da Borac u ovom trenutku duguje 178.290 konvertibilnih maraka bivšim i sadašnjim fudbalerima koje mora zbog licence izmiriti u narednih nekoliko dana.

IGRAČI KOJIMA SE DUGUJE

Mladen Lučić (7.000 KM), Dalibor Kozić (9.000 KM), Mladen Zeljković (1.800 KM), Josip Pelc (20.000 KM), Milan Vukelja (89.373 KM), Nemanja Bilbija (18.917 KM), Milan Stupar (4.000 KM), Joco Stokić (18.000 KM), Admir Raščić (11.000 KM) i Dalibor Teinović (17.000 KM).

"Radimo na tome i nikom nećemo ostati dužni. Možda pojedinci neće dobiti cijeli iznos, ali dobiće više od pola. Za ostatak ćemo da potpišemo reprogram i rješavaćemo dugovanja kroz mjesečne rate ili na neki drugi način u zavisnosti od sporazuma", naglasio je Zrilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC