• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape je bivši, vraća se u Tursku?

Autor mondo.ba

Ugledni "Skaj Sport" navodi da će selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić posljednji put voditi "zmajeve" na utakmici sa Iranom prije povratka u tursku Superligu, odakle je već dobio nekoliko ponuda.

Poznato je da Sušiću ugovor sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine ističe po završetku Svjetskog prvenstva u Brazilu. Zatezalo se sa produžetkom saradnje koji je po svemu sudeći "zavisio od samog plasmana" na Mundijalu...

Obzirom da su "zmajevi" porazima od Argentine (1:2) i Nigerije (0:1) prije posljednje utakmice u Grupi F izgubili sve šanse za plasman u osminu finala takmičenja, "Skaj Sport" navodi da će Pape poslije susreta sa Iranom vjerovatno postati bivši selektor.

"Prije pruzimanja nacionalnog tima 2009. godine, Sušić je bio trener turskih klubova Rizespora i Ankare, pa je nekadašnji sjajni fudbaler već dobio ponude da se vrati u tamošnju Superligu", piše "Skaj Sport" i dodaje da će BiH u novim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj krenuti 9. septembra.

"Prvi meč igraće kod kuće protiv Kipra, a onda 10. oktobra gostuje Velsu. Ali, kako stoje stvari promijeniće selektora prije početka 'bitke za Francusku'".

Posljednji susret na Mundijalu, "zmajevi" će odigrati u Salvadoru protiv Irana u srijedu s početkom u 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC