• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: U Partizanu kraj karijere

Mladen Krstajić se vratio u Partizan da tu završi karijeru, ali kaže da osjeća izazov i da ima ambicije sa crno-bijelima.

 Krstajić: U Partizanu kraj karijere Izvor: MONDO

Mladen Krstajić je veliko fudbalsko ime u Njemačkoj. Kada je završio sa Šalkeom, zvali su ga iz drugih njemačkih klubova, iz PSV-a...Izgleda da je on odmah znao da će se vratiti u svoj Partizan.

"Drago mi je što sam se vratio u klub gdje sam i počeo onu pravu karijeru. Partizan ima dobru, ambicioznu ekipu, ambiciozne ljude u upravi. Među njima su i neki sa kojima sam igrao. Vidim da je organizacija odlična i da u svlačionici vlada prava atmosfera. Srećan sam što ću u Partizanu završiti karijeru", rekao je 35-godišnji Krstajić u razgovoru sa novinarima.

Upitan zašto je odlučio da se vrati i da "iskulira" ponude iz Njemačke i holandskog PSV-a, Krstajić je rekao da je Partizan za njega "i satisfakcija i izazov".

"Zasitio sam se njemačkog fudbala, dugo sam bio tamo i nisam vidio neke ambicije. U Partizanu, međutim, iako imam 35 godina, imam ambicija i mislim da mogu da pomognem mlađima iskustvom i da ispunim sve zadatke stručnog štaba", rekao je nekadašnji igrač Verdera iz Bremena i Šalkea iz Gelzenkirhena.

Dugo godina je igrao u jednoj od najjačih evropskih liga i ujedno u Ligi šampiona. Šta je Partizanu potrebno da uđe u LŠ, da li je to iskustvo, koje imaju on, Goran Gavrančić, Nenad Đorđević...?

"Iskustvom mogu da pomognem, ali najvažnije je da budemo jedna cjelina. Ako toga nema onda džaba sve...Moramo da napravimo dobru atmosferu",
odgovorio je Krstajić.

Nekadašnji reprezentativac nije imao nikakve posebne uslove za povratak u Partizan. Kaže "dogovorili smo se za tri munuta". Ali, imao je jednu želju.

"Želja mi je bila da nosim dres sa brojem 20, jer sam ga oduvijek imao i u njemu želim da završim karijeru", rekao je Krstajić. Uprava crno-bijelih mu je izašla u susret, iako je taj broj bio "zauzet", jer ga je do sada nosio Radosav Petrović.

Branislav Jovanović - skrenuo desno na Autokomandi

Novinarima se predstavio i Branislav Jovanović, dosadašnji igrač Napretka. Igra na poziciji zadnjeg defanzivnog, ali je i pored toga postigao sasvim solidan broj golova - pet.

Karijeru je počeo u nižerazrednim beogradskim klubovima, a prije Napretka igrao je i na Kipru.

Za njega je vezan jedan zanimljiv podatak. Malo je nedostajalo da prošle sezone nosi dres najvećeg Partizanovog rivala - Crvene zvezde. Na poziv Siniše Gogića (trener koji je vodio Zvezdu u poslednja četiri kola minulog prvenstva) otišao je među crveno-bijele, bio 15 dana na treninzima, ali je na kraju otišao u Napredak.

To što je bio na korak od Zvezde nije mu smetalo da kaže da je "presrećan što će nositi dres Partizana" i da se nada da će dati više golova nego u Napretku, jer Partizan igra ofanzivnije.

(P.V . - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC