• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lion bira: Ševčenko, Lisandro ili Žigić?

Prvi operativac francuskog Liona, Klod Puel, razmišlja kako da nadomjesti odlazak Karima Benzeme, a u mislima mu je i Nikola Žigić.

 Lion bira: Ševčenko, Lisandro ili Žigić? Izvor: MONDO

Ponuda Čelsija francuskim timovima Lionu, Marseju i Monaku da otkupe ugovor Andrija Ševčenka otkrila je i namjeru sportskog direktora Liona Kloda Puela da dovede Nikolu Žigića!

Prvi operativac Liona, koji je poslije sedam godina vladavine, ove sezone izgubio titulu prvaka Francuske od Bordoa, uveliko razmišlja o tome kako da nadomjesti očekivani odlazak Karima Benzeme iz kluba, a navodno ima tri opcije: Ševčenko iz Čelsija, Lisandro Lopez iz Portoa i Nikola Žigić iz Valensije.

Menadžer srpskog reprezentativca, Milan Ćalasan, navodno očekuje da Valensija prihvati svaku ponudu veću od 12 miliona evra za Žigića, iako mu je vrijednost skočila na oko 18 miliona evra, prije svega zbog 13 golova na 19 mečeva ovog proljeća tokom pozajmice u Rasingu iz Santandera.

Takve igre nisu se dopale samo Puelu, koji zna da bi manje morao da plati za četiri godine starijeg Ševčenka, već i mnogim timovima Bundeslige.

Španska "Marka" (Marca) tvrdi da su se "prognozeri" Žigićeve selidbe sa El Sardinera (Rasing), tačnije Mestalje (Valensija) prevarili u procjeni koji tim najozbiljnije namjerava da dovede 202 centimetara visokog napadača Srbije, koji je na 30 mečeva u dresu A reprezentacije postigao 12 golova.

Licitiralo se sa Štutgartom, Hertom, Hamburgom, Verderom, Dortmundom i Šalkeom, ali "Marka" tvrdi da se najozbiljnije raspituje Hofenhajm, koji je u bliskoj prošlosti već poslovao sa Valensijom i otkupio ugovor njemačkog golmana Tima Hildebranda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC