• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković pomaže Zvezdi

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera svih vremena Novaka Đokovića, posjetio je Fudbalski klub Crvena zvezda.

 Đoković pomaže Zvezdi  Izvor: MONDO

On je izjavio da će iskoristiti svoje kontakte u svijetu biznisa da bi u Ljutice Bogdana doveo moćne sponzore.

Đoković je u društvu Zorana Đurđevića, vlasnika kompanije "Euromoda", posjetio Zvezdu da bi novom predsjedniku Vladanu Lukiću, kao i pojedinim članovima Upravnog odbora, poželio sreću u misiji oživljavanja kluba, prenose mediji.

Đoković je kategorički odbacio mogućnost da postane dio novog rukovodstva Crvene zvezde, ali da kao član uticajne srpske porodice prosto ima obavezu da pomogne crveno-bijelima.

"Nismo razgovarali o mogućnosti da postanem član Upravnog odbora Crvene zvezde. O tome nećemo ni da razgovaramo. Koliko sam uspio da shvatim, ovaj klub se trenutno nalazi u fazi sređivanja i reorganizacije. Nova uprava je zatekla haos, ali ljudi koji su izabrani na prethodnoj sjednici Skupštine uvjerili su me da rade sve što je u njihovoj moći da postave stvari na svoje mjesto. Kada se bude ukazala prilika, Novak će sa zadovoljstvom doći u Ljutice Bogdana i prisustvovati mečevima u narednoj sezoni", istakao je Srđan Đoković.

On je potvrdio da će iskoristiti svoje veze i pokušati da novom rukovodstvu obezbijedi potpisivanje ugovora sa poznatim kompanijama.

"Naravno da ćemo uraditi sve što je u našoj moći da do toga dođe. Porodica Đoković će uvijek biti uz Crvenu zvezdu i sve klubove u Srbiji. Pa, Novak je Srbin i želi svim srpskim klubovima, koji su perjanica našeg sporta, da napreduju. To bi bilo jako važno za našu zemlju. Već imamo Novaka, Anu i Jelenu...", istakao je otac najboljeg srpskog tenisera.

On je dodao da je pravi primjer kvalitetnog rada Sportsko društvo Partizan, čiji klubovi žanju trofeje u Srbiji, a imaju i zavidne rezultate u evropskim takmičenjima. Ipak, Đoković je dodao da je crno-bijelima potrebna jaka konkurencija u Crvenoj zvezdi.

"Svim članovima porodice Đoković je iskreno stalo da Crvena zvezde ponovo bude moćna, prepoznatljiva po dobrim rezultatima. Vidite i sami da Partizan u ovom trenutku radi odlično. Crno-bijeli postižu jake rezultate, ali da bi bili još jači, potrebna im je moćna Crvena zvezda. Konkurencija je vrlo važan segment u savremenom sportu. Ponavljam još jednom, Novak je Srbin i želi svim srpskim klubovima da napreduju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC