• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčma: Pele, kad bi isključili i tebe i njega

Nikola Petković pokušao da impresionira Krčmarevića poznavanjem napadačke linije selekcije Italije, ali je pomiješao Balotelija i Đovinka.

 Krčma: Pele, kad bi isključili i tebe i njega Izvor: MONDO

Upoznaj protivnika da bi ga lakše savladao. Mudra izreka koje je pokušao da se pridrži i defanzivac mlade repezentacije Srbije Nikola Petković "proučavajući" italijanske napadače uoči premijernog meča na EP u Švedskoj.

Petković je, poslije "analize", slavodobitno prišao selektoru Slobodanu Krčmareviću i poručio mu da se ništa ne brine.

"Šefe, pa ovaj Baloteli je sitan, zar njega da se plašim!? Kad ga budem puk'o jednom, odletjeće", samouvjereno je pričao Petković,odbrambeni igrač Ajntrahta iz Frankfurta.

Krčmarević je razrogačio oči, ostao u čudu. Petković je, naime, zamijenio napadača Intera Marija Balotelija, koji je inače crnac, sa niskim plejmejkerom torinskog Juventusa Sebastijanom Đovinkom.

"Sviđa mi se što pažljivo gledaš ove kasete, koje svakodnevno analiziramo. Baloteli je crnac, a taj o kome ti pričaš je Đovinko. I nemoj ni da pokušavaš da udariš Balotelija, jer je mnogo jak", uzvratio je Krčmarević Petkoviću.

A onda se povjerio novinarima..."Kad bih mogao da gledam samo taj duel...Tu će da bude materijala za dokumentarni film, prgavi su i jedan i drugi", rekao je Krčmarević.

Selektor se potom ponovo obratio Petkoviću, ovog puta dosjetkom. "Pele, idealno bi bilo da obojica odmah dobijete crvene kartone. To bi bilo takvo pojačanje za nas da ne mogu da ti opišem. Ali, on tebe mora da udari da bi bio isključen".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC