• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mundijalski san jednog Banjalučanina

Autor mondo.ba

Banjalučanin Ognjen Vranješ presrećan je zbog činjenice da je prvi fudbaler iz grada na Vrbasu, koji je zaigrao na Svjetskom prvenstvu. "Na ovo gledam kao na nagradu za cjelokupan trud", kaže defanzivac Bosne i Hercegovine.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ igrao je pola sata na posljednjoj utakmici "zmajeva" protiv Irana (3:1) na Mundijalu u Brazilu.

"Srećan sam i zadovoljan zbog činjenice da sam zaigrao na SP, kao i što sam prvi Banjalučanin kome je to uspjelo. Na ovo gledam kao na nagradu za cjelokupan trud u fudbalu, jer sam imao i teških trenutaka u karijeri. Ipak, sad se to sve zaboravlja obzirom da sam ostvario san koji imaju svi fudbaleri", izjavio je Vranješ u intervjuu za banjalučki "EuroBlic".

Defanzivac turskog Elazigspora međutim nije želio da ocjenjuje nastup "zmajeva" u Brazilu jer smatra da to nije njegov posao.

"Nije moje da govorim o rezultatima jer sam igrao samo 30-ak minuta. Za mene lično, ovo je uspjeh, ali ne bih želio da se miješam u posao onima koji trebaju da ocjenjuju nas igrače".

Nekadašnji as banjalučkog Borca, Crvene zvezde, moldavskog Šerifa, ruskih timova Krasnodara i Alanije vjerovatno će da napusti Elazigspor jer je na kraju prethodne sezone ispao iz turske Superlige.

"Šanse da ostanem postoje, ali su minimalne. Vjerujem da mogu igrati u jačem prvenstvu nego što je Druga liga Turske. Pojavile su se već neke opcije, ali tek sam došao iz Brazila i prvo ću da se odmorim", naglasio je zasad jedini Banjalučanin, koji je nastupio na najvažnijoj fudbalskoj smotri planete.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Anonymous

Neven Subotić?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC