• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rio Ferdinand ismijao Ronalda

Rio Ferdinand je fudbaler sa najvećim smislom za humor u Engleskoj. Na odmoru u Izraelu "iskopirao" je stajling Kristijana Ronalda.

 Rio Ferdinand ismijao Ronalda Izvor: MONDO

Jedan od najboljih fudbalera Mančester junajteda Rio Ferdinand odabrao je originalan način da se pozdravi sa dosadašnjim klupskim drugom Kristijanom Ronaldom.

Defanzivac Mančestera i engleske reprezentacije provodi se sa drugarima u Izraelu, a odlučio je da na plažu izađe u vrućim pantalonicama i "živopisnom" topu, kakvih se ne bi postidile mnoge djevojke.

Ne, Rio nije zastranio, već je pokušao da kopira Kristijana Ronalda (odlazi u Real Madrid) koji je na odmoru u Italiji furao svoj dobro poznati metroseksualni stajling, sa vrućim pantalonicama i cvjetićem u kosi.

U svakom slučaju, Rio se dobro zabavio, mada ga njegovi drugari nisu ispratili u šali.

"Od Ronalda bi se očekivao takav stajling, ali ne i od takvog momka, čvrstog na terenu, kakav je Rio. Izgledao je vrlo opušteno u tome što je imao na sebi i sve vrijeme se dobro zabavljao", rekao je jedan očevidac.

Moguće je da je Rio Ferdinand dao sebi oduška pred vjenčanje sa dugogodišnjom djevojkom Rebekom Elison, koju će za dva mjeseca odvesti pred oltar.

Rio i Rebeka imaju dvoje djece, a zaprosio ju je još prije dvije godine kada su bili na odmoru u Las Vegasu. Priča se da će na vjenčanje doći i reper 50 Cent, glumac Miki Rurk, njegovi saigrači iz Mančestera...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC