• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sančez Arsenalov

Arsenal je predstavio svoju "zlatnu koku" za ovo leto, to je Aleksis Sančez.

Aleksis Sančez u Arsenalu. Sada i zvanično...

Obukli su mu dres, slikali ga, nakačili na Twitter i Facebook, ali sakrili koliko su platili Barseloni za 25-godišnjeg čileanskog napadača, koji je odigrao sjajan Mundijal.

Ipak, novinari u Španiji i Engleskoj najčešće govore o sumi od 42,5 miliona evra, što Sančeza čini jednim od skupljih fudbalera svih vremena.

On se posle tri sezone na "Kamp Nou" stadionu, šest osvojenih trofeja i 47 golova na 141 utakmici, preselio u Premijer ligu, na "Emirejts", gde će igrati za čuvenog Arsena Vengera. Međutim, gde će nositi boje kluba koji čeka titulu deset godina.



Dok se mnogi slažu da je Arsenal u dva leta profitirao od dva mega transfera iz Premijer ligu u Primeru, drugi se pitaju da li je Sančez preplaćen i da li je pogrešio što je izabrao baš "tobdžije". Venger je prošlog leta, posle transfera Gareta Bejla iz Totenhema u Real Madrid za 100 miliona evra na brzinu kupio Mesuta Ozila, a ovog leta je posle odlaska Luisa Suareza iz Liverpula u Barselonu za 88 miliona evra, odmah kupio Aleksisa Sančeza.

"Presrećan sam što sam potpisao za Arsenal, za klub koji ima sjajnog trenera, odlične igrače, fenomenalnu publiku i prelep stadion u Londonu. Jedva čekam da upoznam nove saigrače. Pružiću svoj maksimum za ovak klub", rekao je Sančez.

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je Sančes fudbaler koji je nedostajao "tobdžijama".

"Aleksis je sve ono što je nedostajalo nama u napadu. On je sjajan igrač - brz je, kreativan.. Uvek igra na vrhunskom nivou. Svi su na Svetskom prvenstvu u Brazilu mogli da se uvere u njegove kvalitete", rekao je Venger.

Sančez (25) je pre Barselone igrao za Udineze, River Plejt, Kolo Kolo i Kobreolu. Dres reprezentacije Čilea nosio je 71 put i postigao 24 gola.









Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC