• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta kažu zvezde - ko osvaja svetski tron?

Zamolili smo našeg astrologa Jovanu Vilimonović da malo "baci pogled" na zvezde i prognozira šta bi moglo da se dogodi u večerašnjem finalu Mundijala u Brazilu između Argentine i Nemačke.

Dejvid Bekam je u emisiji "Dagaut" (The Dugout) prognozirao: "Biće 3:1 za Argentinu".



Hm, da li mu verovati?

Kada smo zamolili našeg astrologa Jovanu Vilimonović da uradi "astrološku kartu" večerašnjeg finala na legendarnoj Marakani, rekla je u polušali: "Uh, hoću, samo nemojte da posle mene linčuju!".

Dakle, ovo što ćete pročitati ne uzimajte zdravo za gotovo. Ona je pogledala šta kažu zvezde, ali ne mora da znači da će se to nužno i dogoditi. Ovo je posebno važno za kladioce, za one koji vole da ulože neku svoticu i da im se vrati višestruko.

Evo šta su zvezde "rekle" našoj Jovani:

Utakmica će, svakako biti, zanimljiva. U početku neće biti toliko uzbudljivo, čak bi moglo da bude i dosadnjikavo, a moguće je i da rezultat ostvaren u 90 minuta neće biti odlučujućui (dakle, mogući su produžeci).

Ona je "videla" i nekakav problem sa sudijom, odnosno da je moguće da određena sudijska odluka bude odlučujuća.

Nemačka bi trebalo da pobedi, ali postoje dve opcije - 2:1 za Nemačku ili produžeci. Ona smatra da "ne bi trebalo da bude više od tri gola na meču". Očekujemo bolju igru Nemačke jer imaju "znanje" , a Argentini samo sreća može da pomogne.

Ponudili smo joj po tri igrača iz svake selekcije: Mesuta Ozila, Tomasa Milera i Tonija Krosa iz Nemačke, i Havijera Msekrana, Gonzala Iguaina i Lionela Mesija iz selekcije Argentine. 

Na osnovu datuma i mesta njihovog rođenja, Jovana je zaključila da bi ovo mogao da bude dobar dan za Krosa, Milera, Mesija i Maskerana, a loš za Iguaina. Što se tiče Ozila on bi na terenu mogao da bude "nit smrdi, nit' miriše". Uostalom, kako je odigrao ceo Mundijal.

Jovana se ogradila, jer je podznak utakmice u znaku Ribe, pa je pola stvari čudno.

Dakle, sve ovo što ste pročitali moglo bi, kladioničarskim rečnikom rečeno, da se svede u sledeće: "Kec" dolazi (Nemačka je nominalno domaćin na Marakani) i "tri plus".

Ali, najbolje je da sledite svoj instinkt!



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC