• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžem: Previše grešaka…

Autor mondo.ba

Za fudbalere Željezničara u duelu sa skopskim Metalurgom kobna je bila sudijska nadoknada izgubljenog vremena. Gol Mile Krsteva iz slobodnog udarca u 92. minutu srušio je nade "plavih" da se mogu domoći trećeg kola kvalifikacija za LE.

 Adžem: Previše grešaka… Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Željezničar u dvomeču sa Metalurgom nije doživio poraz, a poražen je.

Iako su iz Makedonije donijeli "pozitivnu nulu", Sarajlije nisu uspjele da se u revanšu na "Koševu" domognu trijumfa, uprkos vođstvu 2:0.

Uporni Makedonci nisu se predavali do samog kraja meča, pa su u drugom minutu nadoknade uspjeli da po drugi put zatresu mrežu Marijana Antolovića i ukupnim rezultatom 2:2, zbog dva gola u gostima, izbore plasman u narednu rundu kvalifikacija.

Po završetku utakmice, tuga na licima igrača i stručnog štaba Sarajlija. Na pres konferenciji po završetku meča, trener "plavih" Admir Adžem naglasio je da je njegov tim napravio previše grešaka.

"Prije svega čestitam kolegi na prolazu. Vidjeli smo dobar susret, 2:0 vođstvo, golovi na vrijeme… Međutim, izgleda da nismo dovoljno kvalitetni da izdržimo do kraja. Napravili smo previše grešaka", prenosi klupski sajt izjavu utučenog Adžema.

Željezničar je tako ovogodišnji nastup na međunarodnoj sceni završio bez poraza. Ipak, samo jedna pobjeda na četiri susreta nije bila dovoljna za više od druge runde kvalifikacija.

Sarajevski "plavi" u prvom kolu eliminisali su crnogorski Lovćen ukupnim rezultatom 1:0 (0:0, 1:0), dok su protiv Metalurga upisali dva remija (0:0, 2:2).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC