• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovca "zakočila" radna viza

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca Srđan Grahovac još nije debitovao za svoj novi klub, bečki Rapid. Razlog: radna dozvola, koja je stigla tek četiri dana nakon početka prvenstva.

 Grahovca "zakočila" radna viza Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rapid iz Beča na otvaranju sezone u Bundesligi Austrije doživio je pravi debakl.

Slavni bečki klub poražen je 1:6 na gostovanju kod aktuelnog šampiona Salcburga, a u redovima Bečlija nije igrao nekadašnji fudbaler Borca iz Banjaluke Srđan Grahovac.

Naime, kapiten mlade reprezentacije BiH nije na vrijeme dobio radnu vizu, pa je propustio premijerni meč nove sezone Bundeslige.

"Kako smo prošli, kao 'bosi po trnju', možda je i bolje. Šalim se, problem je bila radna viza koju sam dobio tek u srijedu što je bio uzrok mog neigranja protiv Salcburga. Očekujem debi u zvaničnim utakmicama u dresu Rapida protiv Rida u narednom kolu na domaćem terenu", rekao je Grahovac za "Sportski žurnal".

Poslije debakla od Salcburga, Rapid je u prijateljskom meču savladao turski Galatasaraj 3:1, a Grahovac je odigrao cijelo drugo poluvrijeme.

"Odigrali smo dobro i pobijedili Galatasaraj. Zadovoljan sam prikazanim izdanjem i nadam se da ću istu igru ponoviti i protiv Rida u utakmici za bodove koja je za nas izuzetno važna. Želimo prvenstvo pred svojim navijačima da počnemo pobjedom i da se iskupimo za neočekivano visok poraz na startu trke za bodove", poručio je mladi Banjalučanin.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC