• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jubilarni" derbi Borca i Sarajeva (VIDEO)

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca i Sarajeva će u nedjelju u 19 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci odigrati svoju 60. međusobnu utakmicu. Posljednji meč na "Koševu" prekinut zbog huligana.

 "Jubilarni" derbi Borca i Sarajeva (VIDEO) Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U okviru drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine "bordo" klub dolazi na noge crveno-plavima osokoljen plasmanom u plej-of Lige Evrope u kojem će igrati sa Borusijom iz Menhengladbaha.

Izabranici Vinka Marinovića izuzetno poštuju klub sa "Koševa", za kojeg smatraju da imaju najbolji tim u državi, ali i da će zbog evropskih nastupa i putovanja u Grčku na meč sa Atromitosom biti isrcrpljeni.

I upravo tu leži šansa Borca, ali i u činjenici da će Gradski stadion vjerovatno biti dupke pun i da će crveno-plavi na krilima navijača uspjeti ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu pošto su u startnoj utakmici izgubili u Bijeljini od Mladosti iz Velike Obarske (0:2).

I tim Dženana Uščuplića nema pobjedu u novoj sezoni iako na kontu ima tri boda koje je dobio za "zelenim stolom" zbog neodigranom susreta sa Zvijezdom iz Gradačca.

"Zeleni sto" presudio je i u posljednjem međusobnom meču na Koševu, koji je registrovan službenim rezultatom u korist Banjalučana zbog huliganskih ispada pristalica Sarajeva.

Sarajevo - Borac prekid
Izvor: YouTube

Mi se nadamo da večeras neće biti nikakvih problema s navijačima oba tima i da ćemo uživati u dobrom fudbalu i sportskoj atmosferi.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Sarajlije teško i rijetko pobjeđuju u Banjaluci, a to se posljednji put dogodilo prije četiri godine kada je "bordo" tim golom Muhameda Džakmića odnio cijeli plijen iz grada na Vrbasu.

Ukupno posmatrano, ekipa sa stadiona "Asim Ferhatović Hase" samo je tri puta u istoriji slavila u Banjaluci, dok je Borac neuporedivo uspješniji sa ostvarenih 13 pobjeda uz osam neriješenih dvoboja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC