• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: "Pirota" liječi rane

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Nakon dva uvodna poraza, fudbalere Borca iz Banjaluke u trećem kolu Premijer lige BiH očekuje neugodno gostovanje u Travniku (subota, 17 časova).

 BORAC: "Pirota" liječi rane Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac i Travnik u prva dva kola Premijer lige BiH nisu osjetili slast pobjede.

Banjalučani su doživjeli dva poraza (Mladost 0:2, Sarajevo 1:3) i uz zvorničku Drinu jedina su ekipa bez bodova. Tim Vinka Marinovića drži premijerligaški "fenjer", pa u meč sa Travnikom na "Piroti" (subota, 17 časova) ulaze sa imperativom pobjede.

S druge strane, ekipa Travnika za nijansu je uspješnija. U prvih 180 minuta osvojili su jedan bod, na gostovanju Zvijezdi u Gradačcu (0:0), dok su na otvaranju sezone pred svojim navijačima pretrpjeli ubjedljiv poraz od povratnika u bh. elitu, tuzlanske Slobode 0:3.

"Poslije dva poraza, nikome u klubu nije lako. Ni igračima, ni stručnom štabu. Međutim, moramo gledati naprijed. Pokušali smo tokom sedmice da otklonimo neke nedostatke, jer nama je svaka nedjelja bitna kako bi se ekipa uigrala. S obzirom da je mnogo novih igrača stizalo 'u hodu', nije bilo dovoljno vremena da se upoznaju sa saigračima i dovoljno uigraju. Pokušaćemo u Travniku da nadoknadimo izgubljeno i dođemo do bodova koji bi nam mnogo značili, naročito na psihološkom planu. Ova ekipa može mnogo više i nadam se da ćemo na 'Piroti' to i pokazati", optimista je šef stručnog štaba crveno-plavih Vinko Marinović.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Banjalučani će u Travniku biti jači za Aleksandra Subića, koji je odradio dva meča suspenzije, pa će prve minute u sezoni zabilježiti tek u trećem kolu.

Ipak, Borac ni u ovom meču neće biti kompletan.

"Stomačne probleme imali su Aleksandar Malbašić i golman Luka Gajić i na njih sigurno neću moći da računam. Probleme sa virozom imao je i Joco Stokić, ali je on uspio da se oporavi i od četvrtka trenira punim intenzitetom. Stefan Savić ponovo je doživio povredu, tako da nisam siguran da li će biti u stanju da nastupi protiv Travnika, dok još nije riješena papirologija za novajliju Jovana Kastratovića", istakao je Marinović.

Lijevom beku Aleksandru Subiću meč sa Travničanima biće prvi u sezoni.

"Travnik je poznat kao neugodan domaćin, tako da nas sigurno očekuje težak i neizvjestan meč. Ipak, dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i uz ozbiljan pristup možemo doći do pobjede. Travnik nam je ostao veliki dužnik iz prošle sezone, tako da će nam ovaj duel biti dodatni motiv da se vratimo na pravi put", poručio je mladi defanzivac Borca.

Duel Travnika i Borca na stadionu "Pirota" sudiće Danijel Pajić iz Bijeljine.

Izvor: MONDO/Ilustracija PAROVI 3. KOLA PREMIJER LIGE BIH:

subota, 16. avgust
BIJELJINA: Mladost - Drina (17 časova)
TRAVNIK: Travnik - Borac (17)
ZENICA: Čelik - Zvijezda Gradačac (17)
SARAJEVO: Olimpik - Sloboda (17)
MOSTAR: Zrinjski - Radnik (19)
SARAJEVO: Sarajevo - Velež (20:15)

nedjelja, 17. avgust
FOČA: Slavija - Željezničar (17)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Vitez (20)

TABELA: Sarajevo 6, Sloboda 6, Željezničar 4, Široki Brijeg 4, Mladost 4, Zrinjski 4, Velež 4, Olimpik 3, Slavija 2, Vitez 1, Čelik 1, Radnik 1, Zvijezda Gradačac 1, Travnik 1, Drina 0, Borac 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC