• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK SARAJEVO: Navijači, hvala!

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Sarajeva poraženi su u prvom meču plej-ofa Lige Evrope od Borusije iz Menhengladbaha 2:3, ali navijači mogu biti zadovoljni igrom kakvu su prikazali igrači tima s "Koševa".

 FK SARAJEVO: Navijači, hvala! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Navijači na "Koševu" i pored dobre igre svojih miljenika, i treći put zaredom ostali su uskraćeni za pobjedu.

"Očito kad igramo dobro, izgubimo. Nadam se da će se i to uskoro promijeniti", rekao je Dženan Uščuplić, trener Sarajeva.

Treću uzastopnu utakmicu u ovom takmičenju Sarajevo gubi na domaćem terenu, ali bolju partiju pruže na gostovanju. Tome se nada i šef struke bordo tima.

"Mi prvih 15-20 minuta uđemo s nekom dozom respekta, a to pred punim stadionom nismo trebali uraditi. Što se igre tiče mogu biti zadovoljan, a i što se rezultata tiče... ipak je to Bundesliga. Nema razloga da toliko respektujemo protivnika", rekao je Uščuplić i dodao da je Borusija iskusna ekipa koja je kaznila svaku grešku njegovih izabranika.

Uščuplić je rekao da ne postoji drugačiji način osim da napadnu u Njemačkoj i dodao da ima takve igrače na raspolaganju da ne može drugačije da igra.

Izvor: MONDO/Samir Cacan Prvi pogodak za Sarajevo postigao je Bojan Puzigaća koji je u razgovoru za FACE TV istakao da nije očekivao da će zatresti mrežu Borusije.

 "Nisam očekivao, ali kada igrate fudbal uvijek postoji ta nada da ćeš pogoditi pred ovim divnim navijačima", rekao je Puzigaća i zahvalio se navijačima na velikoj podršci u ovom meču:

"Idemo u Njemačku zajedno s navijačima, pa ćemo vidjeti šta ćemo tamo uraditi", rekao je Puzigaća.

Drugi pogodak za bordo tim postigao je Haris Duljević, koji je rekao da su igrači dali sve od sebe da se u što boljem svjetlu pokažu u ovom meču.

"Ostavili smo srce na terenu. Zabiti Borusiji nije mala stvar. Zahvalio bih se navijačima što su došli i pružili nam ovakvu podršku. Ništa nije gotovo. Idemo u Njemačku da se nadigravamo", rekao je Haris Duljević.

Revanš meč na "Borusija park" stadionu u Menhengladbahu na programu je 28. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC