• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina pred Zvezdu: Na pobedu!

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine Zoran Marić pred derbi meč protiv Crvene zvezde kaže da žele povoljan rezultat, a to znači sva tri boda. "Svi smo spremni, nema povređenih". Utakmice Superlige možete pratiti i na Telekomovom sajtu kliksport.rs

Novosadska Vojvodina ostala je, gotovo kao i svakog leta, bez nekolicine važnih igrača, ali i bez njih "lale" su u prva dva kola šampionata pokazale da imaju tim kadar da se bori za najviši plasman.

Veliko iskušenje za mladi tim Zorana "Džimija" Marića biće u subotu kada na "Karađorđe" stiže Crvena zvezda u 3. kolu Jelen Superlige. Dobra forma i jednih i drugih nagoveštava da nas očekuje dobar meč, dobar fudbal.

Beogradski crveno-beli prepuštaju ulogu favorita Vojvodini, ali to bi se već moglo svesti pod one poznate i dozvoljene, legitimne "psihološke igre".

Trener Vojvodine kaže da se za ovu utakmicu ekipa nije pripremala drugačije nego za ostale, iako je protivnik branilac titule prvaka Srbije.

"Očekujem, pre svega, lep ambijent i utakmicu za koju se nadamo da ćemo uspeti da je uvedemo u tok koji očekujemo. Želimo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je u ovom slučaju za nas samo pobeda. Igramo protiv odlične ekipe koja ima sjajan ofanzivni potencijal, ima maksimalan bodovni učinak na početku prvenstva kao i mi, a iskreno se nadam da ćemo prisustvovati jednoj dobroj utakmici sa puno golova", rekao je Marić na konferenciji za novinare.

Dodao je da nema kadrovskih problema, odnosno da su svi igrači zdravi, raspoloženi i spremni za subotnji duel (20.30 časova), koji možete da gledate na TV Arena Sport ili na Telekomovom portaluKlik sport.

Ipak, Marić kaže da nije velika filozofija otkriti kojih će se 11 suprostaviti Crvenoj zvezdi.

"Videćete devet ili deset igrača od 11 koji su od sada nastupali. Ja, u suštini, podržavam kontinuitet, zato što su igrači koji su učestvovali na dve prvenstvene utakmice pokazali da zaslužuju status koji su imali i do sada", dodao je Marić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC