• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sadiković napušta klupu Slobode?

Autor mondo.ba

Trener Slobode Denis Sadiković poslije poraza od Širokog Brijega i prozivki navijača sa tribina izjavio da je spreman da podnese ostavku. “Odluka nije definitivna, razmisliću o svemu”, poručio trener Slobode.

Sloboda je u subotu ostala bez bodova na svom Tušnju u duelu sa Širokim Brijegom, a uskoro bi mogla ostati i bez trenera.

Šef struke Slobode Denis Sadiković poslije ovog poraza bio je razočaran, a teško je podnio i prozivke navijača sa tribina.

"Došao je bolji protivnik i pobijedio nas. U prvom poluvremenu pokušali smo koliko - toliko da se postavimo, nešto napravimo, no vidjelo se da Široki ima igrački jače igrače i da dolaze lakše do našeg gola. Sigurno je da nismo imali prema naprijed neko jače oružje", rekao je nakon meča Sadiković za zvanični sajt kluba.

"U drugom poluvremenu sa dvije izmjene pokušao sam osvježiti ekipu, da probamo nešto sa dva špica, da im pokušamo kvalitetnije prići, ali nismo uspjeli. Primili smo taj gol i tu je već bio raspad. Široki je mogao dati još tri - četiri gola i sigurno je zasluženo došao do ove pobjede. Vidjelo se da mi nemamo to nešto što ljudi pričaju, mi nemamo kvalitetu da možemo sa svakom ekipom da igramo na velikom nivou. Široki nam je otvorio oči da se vidi gdje smo, šta radimo, šta imamo".

Sadikovića su mnogo potresli povici navijača "Denise napolje" zbog čega će razmisliti o tome da li će nastaviti da vodi Slobodu.

"Ovo što se dešava prema meni, dešava se od samog početka kako sam došao na klupu. Ja sam ipak dijete ovog kluba i nije mi jasno zbog čega sam crna ovca, zašto me ne vole. Ovo prelazi sve granice i postaje veliko opterećenje za mene, moje zdravlje, moju porodicu. Ako imaju nekog boljeg, ja ću se odmah sada povući, a najvjerovatnije više neću biti trener Slobode. Odluka nije definitivna, ali dobro ću razmisliti o svemu."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC