• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Važna tri boda za Borac

Autor mondo.ba

Trener Borca Vinko Marinović odahnuo poslije pobjede njegove ekipe nad Čelikom. Šef struke Čelika Nizah Hukić čestitao protivniku i ocijenio da je izlaz iz krize njegove ekipe blizu.

 Marinović: Važna tri boda za Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je ostvario još jedan trijumf nad Čelikom u Banjaluci poslije kojeg se lakše diše u Platonovoj ulici jer Borac je vezao dvije pobjede.

"Mislim da smo zasluženo slavili iako su gosti takođe imali šansi i mogli do izjednačenja. Ovaj teren bio je malo i težak za igru pa je bilo grešaka i sa jedne i sa druge strane, ali mislim da su gledaoci gledali jednu dosta dobru utakmicu sa dosta šansi. Mi smo ovaj put možda bili srećniji i uspjeli pobijediti", rekao je Marinović poslije meča za TV Arenasport, a potom se osvrnuo na sljedeću utakmicu u srijedu protiv Olimpika.

 "Olimpik je kvalitetna ekipa i imamo Olimpika u srijedu pa u subotu i nedjelju igramo sa Širokim Brijegom, teške utakmice. Danas su nam ova tri boda bila izuzetno važna a nadam se da ćemo još popraviti igru i da možemo i protiv Olimpika ostvariti dobar rezultat".

Šef struke Nizah Hukić čestitao je protivniku an zasluženoj pobjedi ali i najavio bolje rezultate svoje ekipe.

"Mi smo na početku prvenstva rekli da ovoj ekipi treba vremena. Ova utakmica je pokazala da je početak izlaska iz krize blizu. Mi smo danas pokazali publici da smo došli po bodove, tako smo i igrali, na kraju nismo imali sreće i Borac je zasluženo pobijedio za taj jedan gol. Nemamo izbora na našem terenu i protiv Veleža sigurno moramo tražiti ta tri boda. Treba nam pobjeda da bismo krenuli ravnopravno sa ekipa u prvenstvu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC