• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Mančester junajted opet nije pobedio!

Autor mondo.rs

Od šest mogućih bodova, Luj van Gal osvojio je jedan na početku sezone 2014/15. Gore od rezultata delovala je igra Mančester junajteda.

Gde je stao Dejvid Mojes, tu je (za sada) nastavio Luj van Gal.

Mančester junajted mizerno je otvorio sezonu 2014/15 i iz mečeva sa Svonsijem i Sanderlendom osvojio je samo bod!

Posle poraza kod kuće od Velšana, "crne mačke" otkinule su dva boda slavnom klubu - 1:1 (1:1).

Huan Mata na asistenciju Antonija Valensije doveo je Junajted u vođstvo u 17. minutu, ali je bivši igrač Evertona i Mančester sitija, Džek Rodvel, izjednačio posle pola sata igre.

U nastavku utakmice i jedni i drugi su mogli da postignu pogodak, s tim da su gosti možda oštećeni u drugom poluvremenu kada nije dosuđen (mogući) penal nad Robinom van Persijem, u akciji koja je završena tragikomičnim padom Ešlija Janga.

Sanderlend ni posle 17 godina nije pobedio Mančester junajted na "Stadionu svetlosti", ali nije ni izgubio ovog puta. Tim Gustava Pojeta u prvom kolu vratio se posle 1:2 na gostovanju Vest Bromvič Albionu, ovog puta izjednačio je protiv uslovno rečeno favorita, tako da Sanderlend ima dva boda posle dva kola.

Jedan više od kluba koji bi uskoro, verovatno u očajničkom pokušaju da se pojača, mogao da spiska i 80 miliona evra na Anhela Di Mariju, što bi značilo da će Junajted biti najveći trošadžija ovog leta u Evropi, ispred Barselone i Liverpula.

Pročitajte ostale rezultate utakmica odigranih u nedelju, ali i subotu. Do kraja kola ostao je još veliki derbi u ponedeljak uveče: Mančester siti - Liverpul

I bez Di Marije, Van Gal je potrošio skoro 100 miliona evra ovog leta, ali ta pojačanja za sada nisu donela i rezultate.

Van Gal će prvu pobedu na klupi koja se usijala od povlačenja sera Aleksa Fergusona potražiti u naredna tri kola, kada ima prilično povoljan raspored: gostovanje Barnliju, meč sa KPR kod kuće i put u Lester.

Raspored je povoljan, ali kvaliteta igre i dalje nema...

Uz to, prvi strelac tima Van Persi potpuno je van forme, pa je zamenjen posle sat vremena igre. Vejn Runi, očigledno, i dalje traži formu, dok igra previše zavisi od krilnih igrača Valensije i Janga, a oni... Očigledno nisu svetska klasa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC