• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žiru zabrinuo Vengera i navijače Arsenala

Autor mondo.rs

Francuski napadač bi zbog povrede zgloba mogao da pauzira tri meseca, pa će "tobdžije" morati ili da angažuje novog igrača ili da zadrže Lukasa Podolskog.

Olivije Žiru je u subotu golom u 90. minutu doneo bod Arsenalu protiv Evertona, ali bi gostovanje u Liverpulu za njega mogao da bude poslednji meč sve do decembra. Iako je sezona tek počela...

Francuz je u nadoknadi utakmice na Gudison parku doživeo povredu zgloba, zbog koje bi mogao da pauzira čak tri meseca. Zato, navijači Arsenala, ali i trener Arsen Venger, sa nestrpljenjem čekaju izveštaj detaljnih lekarskih pregleda...

Ako se ispostavi da Žiru mora na bolovanje, Venger neće imati još mnogo vremena da mu pronađe zamenu. "Letnja pijaca fudbalera" zatvara se u nedelju u ponoć, pa bi francuski stručnjak mogao da se odluči i da zadrži Lukasa Podolskog, koji se do ovog trenutka nalazio između povratka u Volfsburg i odlaska u Juventus.

Ukoliko se odluči da, ipak, angažuje zamenu, Venger bi po pisanju britanskih medija mogao ponovo da pokuša da dovede Loika Remija iz Kvins Park Rendžersa, od kojeg je ranije odustao.

Kao druga opcija navodi se Deni Velbek iz Mančester junajteda, kojem je klub saopštio da je slobodan u potrazi za novim timom.

Za sada, Arsenal od zdravih napadača ima Aleksisa Sančeza, Džoela Kembela i Jaju Sanoga, a tu je i 19-godišnji Serž Gnabri koji bi zbog novonastale situacije mogao da ostane na "Emirejtsu", umesto da ide na pozajmicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC